Ραφήνα Πικέρμι: Ιδρύεται Σύλλογος Φίλων της Φιλαρμονικής!

Ιδρύεται Σύλλογος Φίλων της Φιλαρμονικής Ραφήνας Πικερμίου

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Φιλαρμονική αναφέρεται:

Έχουμε την χαρά να σας ανακοινώσουμε πως, με πρωτοβουλία μελών της Φιλαρμονικής μας, αλλά και πολλών γονέων μαθητών μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ίδρυση Συλλόγου Φίλων της Φιλαρμονικής, κάτι το οποίο ήταν επιθυμία μας εδώ και πολλά χρόνια.

Η Φιλαρμονική Ραφήνας-Πικερμίου άρχισε να λειτουργεί ξανά από το 2001 και όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους φορείς μάθησης και πολιτισμού, όχι μόνο για τις πόλεις της Ραφήνας και του Πικερμίου, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.

Προχωρούμε λοιπόν στην ίδρυση αυτού του Συλλόγου που εκτός των άλλων, θα ορίζει ως σκοπό του την ενίσχυση, υποστήριξη και προβολή του έργου της Φιλαρμονικής, τη συνεργασία με τον Δήμο για την ανάπτυξη και πρόοδό της, την ενθάρρυνση νέων εγγραφών στα τμήματά της, καθώς και την υποστήριξη οποιασδήποτε καλλιτεχνικής πρωτοβουλίας και έκφρασης εκδηλωθεί από τους μουσικούς-μαθητές της.
Βασικός στόχος του εγχειρήματος αυτού είναι να μεγαλώσουμε την μουσική μας «οικογένεια», να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την ορχήστρα μας, μια ορχήστρα η οποία θα παράγει αξιόλογο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο, θα έχει πλούσια καλλιτεχνική δραστηριότητα και θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του πολιτιστικού επιπέδου του τόπου μας.

Θέλουμε να ενθαρρύνουμε όλο και περισσότερα νέα παιδιά να συμμετάσχουν σε ένα τέτοιο μουσικό σύνολο, αλλά και να προσελκύσουμε οποιονδήποτε (ανεξαρτήτως ηλικίας ή μουσικών γνώσεων), να γίνει μέλος αυτής της μουσικής «οικογένειας» και να βιώσει την εμπειρία της συμμετοχής του σε μια ορχήστρα.

Γι αυτό τον λόγο, απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, τους φίλους της Φιλαρμονικής μας και σας καλούμε να υποστηρίξετε έμπρακτα αυτή την πρωτοβουλία, συμμετέχοντας κι εσείς αν επιθυμείτε ως ιδρυτικά μέλη στη δημιουργία αυτού του Συλλόγου.

Μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας πατώντας στο παρακάτω link και συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα κι εμείς με τη σειρά μας θα σας ενημερώσουμε για όλες τις διαδικασίες που έχουμε ήδη ξεκινήσει.

Τέλος, θα αποτελούσε σημαντική υποστήριξη για εμάς και για αυτό που ξεκινάμε, αν κοινοποιούσατε αυτό το link και σε κάποιους δικούς σας ανθρώπους που ενδεχομένως θα ενδιαφερόντουσαν.

Σας ευχαριστούμε πολύ

https://www.cognitoforms.com/FilarmonikiRafinasPikermiou/ΣύλλογοςΦίλωνΦιλαρμονικήςΡαφήναςΠικερμίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.