Σατανιστές Παλλήνης: Δείτε τι κάνουν και που βρίσκονται σήμερα οι Κατσούλας, Δημητροκάλης και Μαργέτη

Οι Σατανιστές της Παλλήνης είναι μία σοκαριστική υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει μέχρι και σήμερα. Ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη ήταν τα τρία μέλη της που έχοντας «μυηθεί» στον Σατανισμό έκαναν 2 φρικιαστικές δολοφονίες.

Η γνωριμία της ομάδας

Ήταν Δεκέμβριος του 1991 όταν ξεκίνησε σιγά – σιγά να δημιουργείται η τριάδα, η οποία στο μέλλον κανείς δεν φαντάζονταν ότι θα προξενούσε τόσο κακό σε 2 οικογένειες. Ο Ασημάκης Κατσούλας όντας 19 ετών γνωρίζονταν με την Δήμητρα Μαργέτη με την οποία έγιναν ζευγάρι. Τότε, ξεκίνησαν να διαβάζουν βιβλία σχετικά με τον σατανισμό και άρχισαν να παθιάζονται και να κάνουν τελετές σχετιζόμενες με την μαύρη μαγεία. Η Δήμητρα Μαργέτη πριν από την σχέση της με τον Κατσούλα ήταν ζευγάρι και με τον Δημητροκάλη, ο οποίος ήταν το 3ο και τελευταίο μέλος που προστέθηκε στην ομάδα τους.

Σατανιστές της Παλλήνης

Η πρώτη δολοφονία

Οι Σατανιστές της Παλλήνης όσο περνούσε ο καιρός «δένονταν» ακόμη περισσότερο και περίπου 9 μήνες αργότερα, αποφάσισαν να πάνε ένα βήμα παραπέρα τις τελετές μαύρης μαγείας. Συγκεκριμένα, δολοφόνησαν με φρικιαστικό τρόπο μία 14 χρονη μαθήτρια, την Δώρα Συροπούλου στο Σέσι. Η ομάδα της είχε υποσχεθεί ότι θα την μυήσει στον σατανισμό και εκείνη πείστηκε και τους ακολούθησε.

Σατανιστές της Παλλήνης

Αφού την χτύπησαν με ένα βαρύ ξύλο στο κεφάλι, την έπνιξαν και έπειτα ασέλγησαν επάνω στο νεκρό σώμα της. Έπειτα ολοκληρώνοντας την φρικαλεότητά τους την έκαψαν προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη της.

Η δεύτερη δολοφονία

Η αστυνομία τότε δεν κατάφερε να εξιχνιάσει το έγκλημα και να τους πιάσει, με αποτέλεσμα οι Σατανιστές της Παλλήνης να συνεχίσουν την δράση τους. Τον Απρίλιο του 1993 ο Ασημάκης Κατσούλας και ο Μάνος Δημητροκάλης μεταμφιέστηκαν σε αστυνομικούς και έψαχναν το επόμενο θύμα τους. Η Γαρυφαλλιά Γιούργα η οποία ήταν 28 χρονών και μητέρα 2 παιδιών έμελλε να βρεθεί στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή και ενώ επέστρεφε στο σπίτι της μετά την δουλειά, την σταμάτησαν για υποτιθέμενο έλεγχο.

Σατανιστές της Παλλήνης

Την έπεισαν να μπει στο αυτοκίνητό τους για να την μεταφέρουν σε αστυνομικό τμήμα για να γίνει εξακρίβωση των στοιχείων της, αλλά αντ’ αυτού έβαλαν «μπροστά» το φρικαλέο σχέδιό τους. Μετέφεραν την άτυχη γυναίκα στην Παλλήνη σε ένα εργοστάσιο που είχε εγκαταλειφθεί και αφού την χτύπησαν βάρβαρα έπειτα την έπνιξαν.

Σατανιστές της Παλλήνης

Η σύλληψή τους

Ενώ είχαν περάσει μήνες και η αστυνομία δεν τους είχε συλλάβει, ο Μάνος Δημητροκάλης «έσπασε» και μην μπορώντας να διαχειριστεί μέσα του όλα όσα είχε κάνει εξομολογήθηκε σε έναν ιερέα τα πάντα.

Σατανιστές της Παλλήνης

Την επόμενη ημέρα επισκέφτηκε ένα αστυνομικό τμήμα και ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια τις αποτρόπαιες πράξεις τους και έτσι η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη και των άλλων 2 μελών. Παράλληλα οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και άλλων ατόμων που είχαν παρευρεθεί σε διάφορες σατανιστικές τελετές.

Σατανιστές της Παλλήνης

Η εκδίκαση της υπόθεσης

Την 23η Ιουνίου του 1995 εκδικάστηκε η υπόθεση, ενώ πλήθος κόσμους παρευρέθηκε στο δικαστήριο. Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν ήταν φυσικά πάρα πολλές με τις ποινές τελικά που επιβλήθηκαν να είναι οι: 2 φορές ισόβια στον Ασημάκη Κατσούλα και πρόσκαιρη κάθειρξη σε 12 χρόνια και 10 μήνες, ο Μάνος Δημητροκάλης σε 2 φορές ισόβια και πρόσκαιρη κάθειρξη σε 9 χρόνια και 10 μήνες και στην Δήμητρα Μαργέτη 17 έτη και 4 μήνες για την κάθε μία ανθρωποκτονία.

Δείτε παρακάτω τι κάνουν σήμερα οι 3 σατανιστές της Παλλήνης:

Τι κάνει σήμερα η Δήμητρα Μαργέτη

Η Δήμητρα Μαργέτη αποφυλακίστηκε στις 23 Νοεμβρίου του 2001. Έκτοτε προσπάθησε να ξαναφτιάξει την ζωή της αφήνοντας πίσω της το παρελθόν της. Λίγα χρόνια μετά παντρεύτηκε και έκανε 2 παιδιά, ωστόσο πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της και μάλιστα είχαν φτάσει και στα δικαστήρια.

Τι κάνει σήμερα ο Μάνος Δημητροκάλης

Ο Μάνος Δημητροκάλης ο οποίος ήταν το μέλος από τους σατανιστές της Παλλήνης που αποκάλυψε τα πάντα και οι αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή τους, αποφυλακίστηκε το 2018. Στην ουσία είχε εκτίσει μέχρι τότε τα 2/3 της ποινής του και είχε δείξει καλή αγωγή.

Που βρίσκεται σήμερα ο Ασημάκης Κατσούλας

Ο Ασημάκης Κατσούλας ο οποίος ήταν ο εγκέφαλος δεν έδειξε την ίδια καλή διαγωγή με τους υπολοίπους στην φυλακή.

Σατανιστές της Παλλήνης

Έτσι, ήταν ο τελευταίος από τους σατανιστές της Παλλήνης που αποφυλακίστηκε και συγκεκριμένα έπειτα από 25 χρόνια. Συγκεκριμένα, η αποφυλάκισή του έγινε τον Δεκέμβριο του 2019 και έκτοτε ζει μαζί με την οικογένειά του και προσπαθεί να προσαρμοστεί στην κοινωνία και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να διαγραφεί το παρελθόν του.

debater.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.