Σφοδρή επίθεση του Σπ. Λουκάτου σε διαιτητή και επόπτη: “Στείλτε τους να σφυρίζουν αγώνες Subbuteo”

Έξαλλος ο Σπύρος Λουκάτος μετά τη λήξη του αγώνα Κυπέλλου όπου η Θύελλα Ραφήνας αποκλείστηκε στα πέναλτι 5-4 (καν. αγώνας 0-0) από την ομάδα του Θησέα Νέας Μάκρης, αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια του στους γηπεδούχους για την πρόκριση με γραπτή του δήλωση επιτέθηκε στον διαιτητή και στον επόπτη του αγώνα.

Στη δήλωσή του μάλιστα τους προτρέπει να σφυρίζουν αγώνες Subbuteo, ενώ αφήνει και αιχμές για δόλο στην αποβολή ποδοσφαιριστή της Θύελλας μετά την λήξη του αγώνα.

Συγκεκριμένα στην γραπτή του δήλωση ο κ. Λουκάτος αναφέρει:

«Συγχαρητήρια στον Θησέα για την δικαιότατη νίκη-προκρισή του. Θα παρακαλούσα όμως την ΕΠΣΑΝΑ και την επιτροπή διαιτησία της να στείλουν τον διαιτητή και τον επόπτη άμεσα στο πρωτάθλημα SUBUTEO καθώς εκεί ,η μη γνωση κανονισμών δεν ενοχλεί.

Όσο για την αποβολή ποδοσφαιριστή μας μετά την λήξη του παιχνιδιού ,με κάνει να σκέφτομαι και ενδεχόμενο δολο.Επειδή είμαι πολλά χρόνια γνωρίζω που θα απευθυνθώ και τι πρέπει να κάνω .

Τους ανίκανους και τους χαζούς τους αποβάλλεις από την ζωή σου. Καλά που υπήρχε και μια επόπτρια που έδειξε ότι ίσως υπάρχει ελπίδα. Μπράβο και πάλι στον Θησέα και ραντεβού την άλλη Τριτη στην πειθαρχική επιτροπή.

Για εμας πάντα θα υπάρχει τιμωρία ,για τους χαζούς ???».

Σπύρος Λουκάτος

  • Σημ: Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζήσιος Ντούρος Βασίλειος και επόπτες ο Α. Κωστάκης και η Καρανδινάκη

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.