Συγκλονίζει ο πατέρας του 11χρονου που χτυπήθηκε από αστυνομικό – “Το παιδί είναι χάλια, βλέπει εφιάλτες”

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο 11χρονος ο οποίος δέχτηκε επίθεση από αστυνομικό, σύμφωνα με όσα δηλώνει ο πατέρας του.

Ο “νταής” αστυνομικός είχε χτυπήσει τον 11χρονο Ρομά στο Μενίδι νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, κι ενώ απλά αυτός περπατούσε μαζί με έναν φίλο του.

Μιλώντας στο newsit.gr, ο πατέρας του μικρού Αλέξη δηλώνει πως το παιδί είναι χάλια ψυχολογικά, έχει χάσει τον ύπνο του και βλέπει εφιάλτες.

Του έχουν γίνει και ακτινογραφίες καθώς το χτύπημα που δέχτηκε από τον “άντρακλα” αστυνομικό ήταν δυνατό. Τόνισε επίσης πως έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του.

“Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι η υγεία του παιδιού μου. Είμαστε στο νοσοκομείου κάνουμε ακτινογραφίες, αξονική, το παρακολουθεί ψυχολόγος είναι χάλια. Είναι ταραγμένο υπερβολικά, το πονάει ο αυχένας τους από την τόσο δυνατή σφαλιάρα που έφαγε. Δεν αισθάνεται καλά, έχει χάσει το ύπνο του και βλέπει εφιάλτες. Έχω κινηθεί εναντίον του και έχω καταθέσει μήνυση” τόνισε ο πατέρας.

“Τον ρώτησε γιατί τον βρίζει, και τον χτύπησε”
Όπως δηλώνει επίσης ο πατέρας, το παιδί όταν έφυγε από τον σπίτι του βρέθηκε μπροστά στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν και άρχισαν να τον βρίζουν. Όταν ρώτησε τον έναν γιατί του μιλά έτσι, τότε αυτός απλά τον χαστούκισε.

Ζητά μάλιστα να κάνουν ψυχολογικές εξετάσεις στον αστυνομικό γιατί πιστεύει ότι… έχει θέματα.

“Την ώρα που έφευγε από το σπίτι μας τον πλησίασαν οι αστυνομικοί οι οποίοι του φωνάζανε και τον βρίζανε. Τότε ο γιος μου τους πλησίασε και τον ρώτησε “Γιατί με βρίζεις κύριε αστυνόμε;”

Τότε εκείνος θεώρησε σωστό όπως φαίνεται και στο βίντεο να το χτυπήσει.

Δεν υπήρχε κανένα θέμα για να γίνει ό,τι έγινε, γι αυτό φοβάμαι ότι ο αστυνομικός έχει ψυχολογικά θέματα, να του κάνουν εξετάσεις. Μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε ο διοικητής της αστυνομίας είπε ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός έχει απασχολήσει και παλαιότερα την υπηρεσία του με παρόμοια συμπεριφορά”

Gepostet von Νεοφυτος Νεοκορ Ανθ am Samstag, 25. Januar 2020

newsit.gr