Συγκλονίζει ο Θανάσης Αλευράς: «Διαγνώσθηκα με…»

Ο Θανάσης Αλευράς το πρωί της Παρασκευή μίλησε στο Πάμε Δανάη και εξομολογήθηκε για το πρόβλημα υγείας που του έχει διαγνωσθεί και που αντιμετωπίζει από τότε που ήταν μικρός.

«Είναι και μία καμπάνια στην οποία και παίρνω μέρος καθώς πριν από αρκετά χρόνια, σχεδόν 15 16 διαγνώσθηκα με την πιο ελαφριά μορφή ψωρίασης αλλά επειδή τα αυτοάνοσα θερίζουν τα τελευταία χρόνια κι έχει να κάνει με το δέρμα και φαίνεται, είναι καλό να μην ντρέπεσαι.

Μιλάω για την αποδοχή του πράγματος. Δημιουργήθηκε και κάτι θέλει να μου πει. Βρήκα τον γιατρό μου και το έπιασα και ψυχολογικά. Εγώ το αντιμετώπισα ως ένα σημάδι ότι εγώ δεν κάνω κάτι καλά. Δεν έχω καταλήξει ακόμα αλλά το παίρνω ότι έπρεπε να έχει περισσότερο φροντίδα το σώμα και η διατροφή μου, ο τρόπος που σκέφτομαι. Είναι σύνθετο πράγμα.

Δείτε ακόμα:  Δημήτρης Σταρόβας: Ανεβαίνω στη ζυγαριά και γράφει… error!

Δεν είχα πολύ μεγάλο θέμα και δεν ταράχτηκα. Με έχει ψιλοξεχάσει τώρα η ψωρίαση. Κάνω τρέξιμο, όσο και να βαριέμαι. Ή ψυχοθεραπεία για να καταλάβεις τι γίνεται μέσα σου. Άλλαξα και λίγο διατροφή.» κατέληξε λέγοντας ο Θανάσης Αλευράς.

youweekly.gr