Σίσσυ Χρηστίδου – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Συμφιλιώθηκαν δίνοντας οριστικό τέλος στις διαφορές τους

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Οι δυο τους αν και στο παρελθόν είχαν κάποιες διαφορές με τον δημοσιογράφο να έχει σχολιάσει πολλές φορές με αρκετά αυστηρό τρόπο τη Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται πως πλέον έχουν λύσει όλες τις διαφορές τους.

Αυτό άλλωστε είναι κάτι που αποκάλυψαν και οι ίδιοι με τη Σίσσυ Χρηστίδου να αναφέρεται στην “παρεξήγηση” που υπήρχε ανάμεσά τους και ζήτησε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να πει στο κοινό πως πλέον όλα είναι καλά ανάμεσά τους γιατί ο κόσμος τη ρωτάει πως τον κάλεσε στην εκπομπή ενώ έχει πει τόσα για εκείνη.

“Δεν υπήρχε περίπτωση να έρθω καλεσμένος αν δε σε συμπαθούσα και δεν υπήρχε περίπτωση να λύσω οτιδήποτε στον αέρα” είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με την παρουσιάστρια να σχολιάζει, “Με είχες παρεξηγήσει όμως”,

Δείτε ακόμα:  Σπίτι με το Mega: Μεγάλη πρεμιέρα με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου

Με πετυχαίνεις σε μια φάση της ζωής μου που ερχόμενος στο σπίτι μου, το Mega, το κανάλι από όπου ξεκίνησα, να βγάλω την πλευρά που ο κόσμος έχει συνηθίσει στο ραδιόφωνο και να περάσει ο κόσμος καλά… Νιώθω ότι επέστρεψε εκεί από όπου ανήκω και γι΄ αυτό θέλω να επανασυστηθώ. Όταν ήρθε η πρόταση για την Ελένη είχα ήδη αποφασίσει ότι θέλω να κλείσει ο κύκλος μου στον ΑΝΤ1. Με πήρε τηλέφωνο η Ελένη και ούτε λίγο ούτε πολύ μου είπε “Τι θα γίνει: Θα συνεργαστούμε αυτή τη φορά;” εξήγησε εκείνος με τη σειρά του.

Δείτε ακόμα:  Δημήτρης Σκαρμούτσος για Άκη Πετρετζίκη – «Ούτε αυτός ήταν στον γάμο μου, γιατί να είμαι εγώ στον δικό του;»

tlife.gr