Ο Δήμαρχος Κρωπίας στην 5η Πορεία της Γαλιλαίας στην Παιανία

Στην 5η ¨Πορεία της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ¨ έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης, συμμετέχοντας ενεργά σε ένα σημαντικό θεσμό συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους ασθενείς με καρκίνο που διοργανώνεται από την πρότυπη μονάδα ανακουφιστικής φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, σε συνεργασία με τους 8 Δήμους της περιοχής.


Η 5η «Πορεία της ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» με κεντρικό σύνθημα “ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ” πραγματοποιήθηκε φέτος στο Δήμο Παιανίας με κεντρικό ομιλητή τον Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαο, παρουσία κυβερνητικών στελεχών, Βουλευτών καθώς και των Δημάρχων που αγκαλιάζουν αυτόν τον ιδιαίτερα σημαντικό θεσμό.

Μια έμπρακτη εκδήλωση συμπαράστασης και στήριξης της Πρότυπης Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας “ΓΑΛΙΛΑΙΑ”, για την πολύτιμη προσφορά της στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.