Τρεις πολύτιμους βαθμούς που ουσιαστικά «κλειδώνουν» τη συμμετοχή της στην πρώτη εξάδα του 6ου Ομίλου πανηγύρισε η Θύελλα Ραφήνας, επικρατώντας με 3-1 του Γιούχτας για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνική.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό, δείχνοντας ότι ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι και επιβάλλοντας τον ρυθμό τους.
Το φιλμ του αγώνα
Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 18’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ελ Γκαμάλ πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 29’, έπειτα από διαδοχικές κόντρες, ο Μπινέρι βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια μέσα στην περιοχή, όμως το τελείωμά του δεν ήταν καλό, με την μπάλα να φεύγει εκτός εστίας.
Η πίεση της Θύελλας συνεχίστηκε και στο 41’, όταν ο Γ. Τσούκας έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μπαριτάκης επιχείρησε κεφαλιά, χωρίς ωστόσο να βρει στόχο.
Το γκολ ήρθε τελικά στο 42’. Ο Αλεξίου σέντραρε από τα δεξιά, ο Κ. Τσούκας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, με τον τερματοφύλακα να αποκρούει το αρχικό σουτ. Η μπάλα όμως στρώθηκε στον Τσαντίλα, ο οποίος με κοντινό πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0, βάζοντας τη Θύελλα σε θέση οδηγού πριν τη λήξη του ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον Γιούχτα. Μόλις 40 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Κωτσάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Γ. Τσούκα και με δυνατό αριστερό σουτ άφησε «άγαλμα» τον Γιαγκιόζη, γράφοντας το 2-0 στο 46’.
Στο 57’ ο Τσαντίλας είχε μεγάλη ευκαιρία να «τελειώσει» πρόωρα το παιχνίδι, όμως το σουτ που επιχείρησε από αριστερά πέρασε άουτ. Νέα καλή στιγμή για τη Θύελλα σημειώθηκε στο 72’, με τον Αλεξίου να δοκιμάζει σουτ από δεξιά και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να απομακρύνει σε κόρνερ.
Ο Γιούχτας απείλησε για πρώτη φορά ουσιαστικά στο 74’, όταν ο Πιστικός επιχείρησε σουτ, όμως ο Κουμής αντέδρασε σωστά. Δύο λεπτά αργότερα, στο 76’, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1, όταν έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Μάνος πλάσαρε εύστοχα, βάζοντας ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι.
Η απάντηση της Θύελλας ήταν άμεση. Στο 84’, ο Κωτσάκης μπήκε από αριστερά, σέντραρε και ο Γκουτζιούπας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Στο 89’, ο Μπουντάκης είχε την ευκαιρία να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.
Οι συνθέσεις
Θύελλα Ραφήνας: Κουμής, Αλεξίου, Τσαντίλας, Φύτρος, Μπαριτάκης, Γ. Τσούκας, Γιαλαράκης (50′ Κόλτα), Ελ Γκαμάλ, Κωτσάκης, Κ. Τσούκας (60′ Γκουτζιούπας), Μπινέρι (73′ Μπουντάκης).
Γιούχτας: Γιαγκιόζης, Αντέο, Περδίκης, Κοζορώνης, Πολυχρόνης, Μάνος, Παρτσεμ, Καστελλιανάκης, Γελαδάρης, Κατσουρρι, Πιστικός.
Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ όπως τα κατέγραψε η κάμερα του iRafina.gr
















































