Σοκ με αδέσποτη σφαίρα δίπλα από παιδιά σε σχολείο στο Ζεφύρι! (φωτό)

Σε σοβαρή καταγγελία για αδέσποτη σφαίρα μέσα σε σχολείο στο Ζεφύρι προχωρά μιλώντας πολίτης, πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος αντίκρυσε μαζί με τα ανήλικα παιδιά του ένα βλήμα να είναι καρφωμένο μέσα σε γήπεδο Λυκείου.

Η σφαίρα προέρχεται -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις- από εννιάρι πιστόλι, του οποίου ο κάτοχος (όπως φαίνεται στις φωτογραφίες-ντοκουμέντο) πυροβόλησε με καμπύλη που θα μπορούσε να προκαλέσει -με μεγάλες πιθανότητες- είτε σοβαρό τραυματισμό είτε θάνατο.

Ο Θ.Σ., πατέρας ενός παιδιού Δημοτικού και ενός Γυμνασίου, πήγε -όπως περιγράφει στο newsbomb– χθες Τετάρτη το απόγευμα να παίξει με τα παιδιά του μπάσκετ στο προαύλιο του σχολείου: «Μαζί με έναν φίλο πήραμε τα παιδιά μας πήγαμε να παίξουμε στο προαύλιο του Γενικού Λυκείου Ζεφυρίου. Απέναντι υπάρχουν και εγκαταστάσεις Δημοτικού Σχολείου. Όταν είδαμε τη σφαίρα καρφωμένη δίπλα από τα παιδιά μας παγώσαμε. Τι θα συνέβαινε εάν η σφαίρα έπεφτε σε κάποιο κεφάλι. Στο προαύλιο παίζουν παιδιά. Δυστυχώς βρίσκουμε συχνά αδέσποτες σφαίρες. Παλιότερα μία από αυτές είχε πέσει πάνω στο αυτοκίνητό μου και του προκάλεσε ζημιά, ενώ μόλις πρόσφατα γείτονας εντόπισε και αυτός αδέσποτη σφαίρα. Δυστυχώς κυκλοφορούμε με τα παιδιά μας και φοβόμαστε μήπως πέσουν από τον ουρανό σφαίρες».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού το νοσηρό φαινόμενο των άσκοπων πυροβολισμών είναι πιο έντονο, διότι πολλαπλασιάζονται τα γλέντια στην περιοχή στα οποία υπάρχουν συμμετέχοντες που βγάζουν όπλα και ανοίγουν πυρ στον αέρα.

Υπενθυμίζεται ότι το πιο τραγικό περιστατικό που έχει σημειωθεί στη δυτική Αττική ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του μικρού Μάριου στο Μενίδι. Το 11χρονο παιδί βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου του στις 8 Ιουνίου του 2017 όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από αδέσποτη σφαίρα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.