Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο στη Λ. Μαραθώνος στον Άγ. Στέφανο – Από θαύμα γλίτωσε ο οδηγός! (φωτό)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που αναρτήθηκαν από την Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών στο Facebook.

Με ένα όχημα και δύο εθελοντές συνέδραμε το Π.Σ. το οποίο μετέβη με δύο οχήματα και 7 πυροσβέστες από τον 9ο Π.Σ. Αθηνών για την παροχή βοηθείας σε τροχαία ατύχημα με εγκλωβισμένο άτομο στην συμβολή των Λ. Μαραθώνος και Σωκράτους στον Αγ. Στέφανο, Αττικής.

Στο συμβάν δούλεψαν πολύ σκληρά τα πληρώματα καθώς υπήρχαν ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες τις οποίες όμως αντιμετώπισαν τα πληρώματα με επαγγελματισμό και ταχύτητα προκειμένου να παραδοθεί ο τραυματίας στο ΕΚΑΒ για την διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Δείτε ακόμα:  Ν. Βουτζάς: Απεγκλωβίστηκαν οδηγοί στη Λεωφόρο Μαραθώνος - Άνοιξε τμήμα του δρόμου (φωτό)

Επιπλέον, σήμερα (7/11) στις 11:55 η ΟΕΔΔ με ένα όχημα και 5 εθελοντές συνέδραμε το Π.Σ,. που είχε μεταβεί στο συμβάν με 3 οχήματα από τον 9ο Π.Σ. Αθηνών, όπως και τις Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης Και Διάσωσης Ροδόπολης – EΔΔΔ που είχαν μεταβεί στο συμβάν σε 2 οχήματα, για την κατάσβεση πυρκαγιάς σε εστιατόριο στην πλατεία Δροσιάς, Αττικής. Το συμβάν συντόνισε o επικεφαλής της πυροσβεστικής εξόδου του 9ου Π.Σ. Αθηνών καθώς και επιχειρησιακός αξιωματικός της Διοικήσεως Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αθηνών.

Δείτε ακόμα:  Ακινητοποιημένα τα οχήματα στη Λ. Μαραθώνος προς Ραφήνα & Ν. Μάκρη - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί (φωτό & βίντεο)