Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την αποπλάνηση της 12χρονης: “Η κόρη μου είχε σχέση με τον 45χρονο”

Σοκαριστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις για την αποπλάνηση της 12χρονης από τον 45χρονο στα Γρεβενά. Όπως έγινε γνωστό το ανήλικο κοριτσάκι ήταν φίλη με την κόρη του κατηγορούμενου.

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Χάρης Χάιδος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και ανέφερε ότι η μητέρα δεχόταν πίεση από την κόρη της και για αυτό δεν κατάφερε να το σταματήσει.

«Η ίδια χτυπάει το κεφάλι της γιατί μπορεί να χάσει και το πιο πιθανό είναι θα χάσει και την επιμέλεια των παιδιών της. Καταλαβαίνει ότι έκανε λάθος και τώρα πλήρωνε αυτά τα λάθη.

Προσπάθησε να το αποτρέψει αλλά δεχόταν μία τέτοια πίεση που έλεγε μέχρι ότι θα έκανε μέχρι και κακό στον εαυτό της η μικρή αν δεν δει τον κατηγορούμενο και φοβήθηκε» ανέφερε ο δικηγόρος.

Δείτε ακόμα:  Καιρός: Μαρουσάκης - Νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή με καιρό τύπου «Π»

Την ίδια ώρα, η μητέρα, σύμφωνα με τον Ant1, τόνισε ότι: «γνωριζόμασταν χρόνια με τον κατηγορούμενο. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η πατρική φιγούρα που έβλεπε η κόρη μου σε αυτόν θα εξελισσόταν με αυτόν τον τρόπο. Προσπάθησα όταν κατάλαβα τι συνέβαινε να το σταματήσω αλλά δεν τα κατάφερα. Μακάρι να μπορούσα. Ούτε χρήματα έπαιρνα όμως ούτε τους κάλυπτα».