Σπάτα – Αρτέμιδα: Κινείται νομικά η Άννα Ραφτοπούλου – “Τέλος η ανοχή!”

Αγαπητοί μου φίλοι, προβαίνω σε αυτή την προσωπική ανακοίνωση, καθώς η τακτική της προσωπικής και οικογενειακής μου συκοφάντησης συνεχίζεται! Μια τακτική που ξεκίνησε από όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική και κλιμακώθηκε την προεκλογική περίοδο των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2019.

Πολλοί από εσάς ακούσατε μέσω τρίτων ή διαβάσατε μέσω τοπικών ιστοσελίδων ή ήρθαν ακόμα και στα ίδια τα σπίτια σας και σας είπαν «οι γνωστοί άγνωστοι», συκοφαντίες για εμένα την οικογένεια μου, χυδαιότητες για το μόλις ενός έτους παιδί μου, ακόμα και για την ιερή για κάθε γυναίκα διαδικασία της εγκυμοσύνης μου. Λάθος,

Δείτε ακόμα:  Μαραθώνας: "Έφυγε" από τη ζωή ο πατέρας του Αντιδημάρχου Ευαγγ. Κυπαρίσση

Λάθος μου μεγάλο που εξ αρχής δεν κινήθηκα νομικά τουλάχιστον απέναντι στις τοπικές ιστοσελίδες, καθώς απέναντι στους «γνωστούς άγνωστους» ήταν δύσκολο, γιατί κάθε οικογένεια που μου εκμυστηρευόταν τα τεκταινόμενα και τις συκοφαντίες που ειπώθηκαν, το τελευταίο που ήθελε ήταν να μπλέξει μαζί τους. Έστω και αργά έκανα αυτό που δυστυχώς δεν είχα κάνει από την αρχή και κινήθηκα νομικά, εναντίον των τοπικών ιστοσελίδων και εφημερίδων που με συκοφάντησαν και έχουμε ήδη τις πρώτες καταδίκες.

Είναι υποχρέωσή μου απέναντι στον εαυτό μου, την οικογένεια μου, το μικρό παιδί μου, που σιγά- σιγά μεγαλώνει και μπορεί να γίνει γνώστης των συκοφαντιών απέναντι στο ίδιο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει αρχηγός Δημοτικής Παράταξης που να έχει συκοφαντηθεί σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, τόσο συστηματικά και τόσο έντονα όσο εγώ.

Δείτε ακόμα:  Πικέρμι: Από την Τρίτη σε λειτουργία η νέα δεξαμενή στη Διώνη

Όπως προείπα η προσπάθεια προσωπικής συκοφάντησης μου, επανήλθε! Αυτή την φορά από τον ίδιο το Δήμαρχο, που πιεζόμενος από την έντονη πολιτική κριτική που του ασκούμε, αντί να απαντήσει και αυτός σε πολιτικό επίπεδο κρίνοντας όσο σκληρά θέλει τον αντιπολιτευτικό μας λόγο, μου επιτέθηκε με προσωπική προσβλητική έκφραση, που καμιά σχέση δεν είχε με το εξεταζόμενο πολιτικό γεγονός, ρίχνοντας νερό στο μύλο της συνέχισης της συκοφάντησής μου.

Έχει στα χέρια του ο κ. Μαρκου το εξώδικό μου. Απαιτώ την δημόσια συγνώμη του.

Δείτε ακόμα:  Παράνομο κορονο-πάρτι στην Αρτέμιδα καταγγέλλει ο Παν. Λάμπρου

Από εδώ και πέρα θα υπερασπιστώ με κάθε δικαίωμα που μου δίνει ο νόμος τον εαυτό μου, τον πατέρα μου, την μητέρα μου, τον σύζυγο μου και το παιδί μου.

Τέλος η ανοχή!

Άννα Ραφτοπούλου