Σπάτα Αρτέμιδα: Με λιτό στολισμό και θεατρικές παραστάσεις, τα φετινά Χριστούγεννα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος σχετικά με τον φετινό Χριστουγεννιάτικο στολισμό αλλά και για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος την περίοδο των εορτών


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ως Δημοτική Αρχή, προτεραιότητά μας είναι η χρηστή διαχείριση των πόρων του Δήμου και η επένδυση σε έργα που θα αφήσουν ένα ουσιαστικό αποτύπωμα για το μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, αποφασίσαμε να περιορίσουμε τις δαπάνες για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό και τις εορταστικές εκδηλώσεις. Ο στολισμός θα είναι λιτός και θα επικεντρωθεί σε κεντρικά σημεία των Σπάτων και της Αρτέμιδας. Επιπλέον, προγραμματίσαμε δύο παιδικές θεατρικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο στο Πνευματικό Κέντρο Σπάτων «Χρήστος Μπέκας».

Ο λόγος αυτής της επιλογής είναι η ανάγκη να ολοκληρώσουμε ένα μεγάλο και σημαντικό έργο: την κατασκευή του Πολιτιστικού Κέντρου στην Αρτέμιδα, καθώς και να διαθέσουμε πόρους σε έργα υποδομής που θα ωφελήσουν μακροπρόθεσμα όλους τους δημότες.

Σε αυτό το πνεύμα, σας καλούμε να συμβάλλετε κι εσείς στη δημιουργία μιας ζεστής και γιορτινής ατμόσφαιρας, φωτίζοντας τις καρδιές και τα σπίτια σας με αγάπη, ευγένεια και αλληλεγγύη.

Ας υποδεχθούμε όλοι μαζί τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά με αισιοδοξία, δημιουργικότητα και τη δέσμευση να κάνουμε την πόλη μας καλύτερη για όλους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.