Σπάτα: Η «μυστηριώδης πτήση» που προσγειώθηκε στο “Ελ. Βενιζέλος” (βίντεο)

Εν έτει 2024 είναι δύσκολο να βρεις μία πρωτότυπη ταξιδιωτική εμπειρία, πέρα από τα συνηθισμένα, που θα σου θυμίσει τον παιδικό ενθουσιασμό της ανακάλυψης.

Αυτός μάλλον ήταν και ο λόγος, πως μέσα σε μία ημέρα πάνω από 6.000 άνθρωποι δήλωσαν πως θέλουν να συμμετέχουν σε μία μοναδική εμπειρία της σκανδιναβικής αεροπορικής εταιρείας SAS.

Η αεροπορική διοργάνωνε μία πτήση, η οποία θα είχε ως προορισμό κάποιο μέρος του πλανήτη, το οποίο δεν θα μάθαιναν οι επιβάτες ακόμα και μετά την απογείωση. Το «κόλπο» της SAS έπιασε και χιλιάδες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της.

«Άγνωστος προορισμός», είχε ως τίτλο η ταξιδιωτική εμπειρία της SAS, η οποία εκτός από την πτήση έκρυβε και πολλές εκπλήξεις στον τελικό προορισμό.

Για την περιπέτεια ήταν ενήμεροι μόνο οι πιλότοι, ενώ ούτε οι αεροσυνοδοί δεν γνώριζαν πού πήγαινε το αεροπλάνο.

Οι τυχεροί που επιλέχθηκαν για την πτήση – έκπληξη, απογειώθηκαν από την Κοπεγχάγη στις 5 Απριλίου. Τα email, που είχαν λάβει από την αεροπορική, περιελάμβαναν μόνο την ώρα απογείωσης, ενώ όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο, συνειδητοποίησαν πως τα πάντα ήταν κωδικοποιημένα.

Τίποτα δεν πρόδιδε τον προορισμό τους, ούτε τα εισιτήριά τους, αλλά ούτε και οι αναγγελίες για την αναχώρησή τους.

Η αποκάλυψη ήρθε αρκετή ώρα μετά, με τους τυχερούς επιβάτες να μαθαίνουν πως βρίσκονται καθοδόν προς Αθήνα! Η αεροπορική, μάλιστα, είχε φροντίσει να κλείσει τη διαμονής σε καλό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, αλλά και πλήθος δραστηριοτήτων κατά την άφιξή τους.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail, οι επιβάτες της μυστηριώδους πτήσης φτάνοντας στην Αθήνα, είχαν την ευκαιρία να κάνουν κοκτέιλ πάρτι σε πασίγνωστο ξενοδοχείο, να ξεναγηθούν στον Ακρόπολη, αλλά και να κάνουν σπα στη Λίμνη Βουλιαγμένη.

ieidiseis.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.