Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το Artemis Future Stars, το οποίο διοργανώθηκε για όγδοη φορά στην ιστορία του στα Σπάτα. Η διοργάνωση ήταν πραγματικά άρτια, με το στάδιο γεμάτο από πολύ κόσμο που δημιούργησε εκρηκτική ατμόσφαιρα.
Οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν συναρπαστικά παιχνίδια υψηλού επιπέδου, αποδεικνύοντας ότι ο θεσμός αυτός συνεχίζει να αναβαθμίζει σταθερά το επίπεδο των μαχητικών τεχνών στη χώρα μας.
Στο πολυαναμενόμενο main event της βραδιάς, ο Φάμπιο Μπλόσμι πυγμάχησε με τον Αλέξανδρο Τσόλκα σε μια συγκλονιστική αναμέτρηση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Ο Μπλόσμι επικράτησε τελικά στα σημεία μετά από μια μεγάλη μάχη, συνεχίζοντας την εκπληκτική και αήττητη πορεία των τελευταίων ετών τόσο στο kickboxing όσο και στην πυγμαχία.
Η δράση όμως συνεχίστηκε με εξίσου μεγάλες συγκινήσεις και δυνατούς τίτλους. Ο Μπράντον Πρέντι πήρε τη σπουδαία ζώνη WKU κόντρα στον Παναγιώτη Δανιήλ, ενώ ο Δημήτρης Πέτας επικράτησε του Ανδρέα Βασιλειάδη και κατέκτησε πανηγυρικά τη ζώνη της διοργάνωσης.
Παράλληλα, μεγάλη νίκη πέτυχε ο Παναγιώτης Μπούχλας κόντρα στον Μάριο Ζερβίδη. Τέλος, σε μια εξαιρετικά σκληρή πυγμαχική μάχη που έκοψε την ανάσα, ο Νίκος Κλεφταράς επικράτησε του Bogdan Shileyev.
















































