Σπύρος Λουκάτος (Πρόεδρος ΔΟΠΑΠ): Τριπλό Project ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο κολυμβητήριο Ραφήνας

Ένα τριπλό μεγάλο Project βρίσκεται σε εξέλιξη. Καταρχάς με το ανοιγοκλεινόμενο γυάλινο στέγαστρο, το κολυμβητήριο της Ραφήνας γίνεται το πρώτο στην Ελλάδα που αποκτά τέτοιου είδους υποδομή. Πέραν της χρηστικότητας τους χειμερινούς μήνες που τόσο έχει ανάγκη η αθλούσα νεολαία και περισσότερο τα μικρότερα παιδιά της πόλης μας, θα προσθέσει καλαισθησία στον ήδη πανέμορφο χώρο του κολυμβητηρίου.

Ταυτόχρονα αναβαθμίζεται η παιδική χαρά με όργανα τελευταίας γενιάς που χρησιμοποιούνται σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις… τα οποία είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά.

Εξίσου μεγάλη είναι και η αναβάθμιση του αναψυκτήριου, και έτσι ο χώρος θα μπορεί να φιλοξενεί μεγάλο αριθμό επισκεπτών ακόμα και το χειμώνα.

Θα ήθελα κλείνοντας να ενημερώσω αυτούς που ρωτούν γιατί το κολυμβητήριο παραμένει κλειστό: Ο χώρος δεν είναι πάρκο -τα οποία πάρκα είναι ανοιχτά- αλλά έχει οριστεί και αδειοδοτηθεί ως κολυμβητική δεξαμενή και αναψυκτήριο, με άλλα λόγια έγκειται βάση νόμου στις διατάξεις που αφορούν αθλητικούς και εστίασης χώρους, όπου μέχρι αυτή τη στιγμή απαγορεύεται η λειτουργίας τους. Παρά ταύτα εμείς δεν έχουμε σταματήσει ούτε λεπτό να τον συντηρούμε και να τον αναβαθμίζουμε.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες καθαρισμού ενώ πριν από λίγους μήνες τοποθετήθηκαν οι βατήρες Ολυμπιακών προδιαγραφών. Εν αναμονή των εξελίξεων και των αποφάσεων άμεσα, για την επαναλειτουργία του χώρου είμαστε έτοιμοι για να υποδεχτούμε αθλητές και κοινό.

Πηγή: Εφημερίδα Polis

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.