Σπύρος Μπιμπίλας: Τι απάντησε στη μήνυση που δέχτηκε από το ekklisiaonline

Με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου στο προφίλ του στο Facebook όπου συσχέτισε μια μετανάστρια που κρατούσε στην αγκαλιά της το νεκρό παιδί της με την Παναγία, η ηλεκτρονική εφημερίδα ekklisiaonline υπέβαλε μήνυση κατά του Προέδρου του ΣΕΗ.

Μεταξύ άλλων τον κατηγορεί ότι «διασπείρει το μίσος και το ρατσισμό εις βάρος των Ορθόδοξων» και μιλώντας στην εφημερίδα On Time, ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε τη δική του απάντηση. «Εγώ διασπείρω την αγάπη, η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.α. Αν δεν καταλαβαίνουν, δε με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται, δε με αφορά. Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω.

Αν χρειαστεί θα πάμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις, δεν μπορούν να σου λένε ότι προσβάλλεις. Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.