Στο δημόσιο ελληνικό Πανεπιστήμιο τα παιδιά του Κώστα Καραμανλή – Που πέρασαν η Αλίκη και ο Αλέξανδρος


Πού πέρασαν η Αλίκη και ο Αλέξανδρος, που έπιασαν τον στόχο που είχαν βάλει.

Να άλλη μια αισιόδοξη νότα για το ελληνικό πανεπιστήμιο και τον πολιτικό μας κόσμο.

Τα παιδιά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή έδωσαν πανελλήνιες εξετάσεις, πέρασαν στο ελληνικό πανεπιστήμιο και όλα δείχνουν ότι θα παραμείνουν σε αυτό.

Η Αλίκη πέρασε πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, ενώ ο Αλέξανδρος Διοίκηση επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη.

Οι πληροφορίες λένε πως και οι δυο πέρασαν στις σχολές που πρώτες είχαν επιλέξει, αν και πρώτη τους επιλογή υπήρξε η Αθήνα. Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν πως θα συνεχίσουν τις σπουδές τους στο ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο, αλλά μένει να το δούμε.

Δείτε ακόμα:  Εμβόλιο κορονοϊού στα παιδιά: Ανοίγουν νέα ραντεβού στην Αττική

Όχι ότι είναι κακό κάποιο παιδί, αν έχει τις οικονομικές δυνατότητες να φεύγει στο εξωτερικό, ιδίως εάν μπορεί να πάει σε ένα πολύ καλό Πανεπιστήμιο, που θα του δώσει περισσότερα πράγματα από το εσωτερικό. Αποτελεί, όμως, μια επιλογή για κάποιους που έχουν όλες τις δυνατότητες να πάνε απευθείας στο εξωτερικό, αλλά προτιμούν να φοιτήσουν πρώτα στο ελληνικό πανεπιστήμιο.

Καλή επιτυχία, λοιπόν, τόσο στον Αλέξανδρο και την Αλίκη, που μαζί με τους γονείς τους αποστέλλουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας στην ελληνική κοινωνία, όσο και σε όλα τα παιδιά που πέρασαν στις εξετάσεις, στα παιδιά που έμειναν έξω από τα Πανεπιστήμια λόγω και του νόμου Μητσοτάκη-Κεραμέως. Στα παιδιά που προτίμησαν να φύγουν στο εξωτερικό είτε να σπουδάσουν στη χώρα τους.

Δείτε ακόμα:  Θετικός στον κορονοϊό ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής - Σε καραντίνα στη Ραφήνα!

ΥΓ: Να μην ξεχάσουμε πως τα προβλήματα ξεκινούν από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση…

ieidiseis.gr