Στο “Παντοπωλείο του Νίκου” σακούλες με ευαισθησία που χτίζουν σπίτια για το “Χαμόγελο του Παιδιού”

Στο σύγχρονο «Παντοπωλείο» του Νίκου, που βρίσκεται στην Εθνικής Αντιστάσεως & Προποντίδος 1, στη Ραφήνα μπορείτε αγοράζοντας μια σακούλα να βοηθήσετε σημαντικά το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Πως;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Με κάθε αγορά μιας πλαστικής σακούλας απορριμάτων, 0,10 λεπτά πηγαίνουν στο “Χαμόγελο του Παιδιού”, όπου με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε τον Οργανισμό να χτίσει ένα σπίτι.

Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός τρόπος στήριξης του “Χαμόγελου του Παιδιού” με τις προϊοντικές συνεργασίας που κατά καιρούς συνάπτονται με εταιρίες. Στις περιπτώσεις αυτές, οι εταιρίες επιλέγουν να συνδέσουν κάποιο συγκεκριμένο τους προϊόν (ή σειρά προϊόντων) με το λογότυπο και τη φήμη του Χαμόγελου, προκειμένου να δώσουν μία –πολύ σημαντική όπως έχει αποδειχθεί- ώθηση στις πωλήσεις τους και παράλληλα να προσφέρουν στο έργο του Οργανισμού.

Συνεπώς όταν έρθει η ώρα να αγοράσετε το συγκεκριμένο προϊόν, να έχετε στο μυαλό σας ότι βοηθάτε κι εσείς τα παιδιά αυτά. Είπαμε τις σακούλες αυτές θα τις βρείτε στο Παντοπωλείο του Νίκου στη Ραφήνα. Υπάρχει ειδικό stand.