Στουραϊτης: Μπήκε ο Μάρτης κι ήρθαν οι χαλβάδες & τα σαρακοστιανά

Πάντα ο Μάρτιος είναι ο μήνας της Καθαράς Δευτέρας όπου ξεκινά η Σαρακοστή. Όπου Σαρακοστή φυσικά σημαίνει σαρακοστιανά και χαλβάς. Ο Στουραϊτης όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έφερε τα καλύτερα για την εκλεκτή πελατεία του.

Χαλβάς και με το κιλό αλλά και σε συσκευασία με την εγγύηση των γνωστών εταιρειών “Αργουδέλης” και “Κοσμίδης”.  Χαλβάς χειροποίητος, ζυμωμένος στο χέρι, ακριβώς όπως το έκαναν οι τεχνίτες, εδώ και σχεδόν 100 χρόνια. Κόβεται με το μαχαίρι χωρίς να τρίβεται και παράλληλα του προσδίδει και τη γεύση της πολυτέλειας.

Δείτε ακόμα:  Fillit.gr: Κάνε και εσύ το δικό σου κατοικίδιο μοντέλο!

Κακάο, βανίλια, αμυγδάλου και με στέβια παρακαλώ για τους διαβητικούς. Υπάρχουν σε διάφορες γεύσεις και για όλα τα γευστικά γούστα. Παράλληλα έκαναν και την εμφάνισή τους τα (πρώτα) σαρακοστιανά, για όσους θέλουν αν αποφύγουν την κρεατοφαγία της Τσικνοπέμπτης και των αλλων ημερών.

Όλα αυτά είπαμε στην Φρουταγορά Στουραϊτη στη Ραφήνα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Φλέμινγκ δίπλα στον Αρτοποιητή. Μπορείτε φυσικά να κάνετε και τηλεφωνικά την παραγγελία σας στο 2294078112 χωρίς κόπο και χρόνο, όπου υπάρχει η δυνατότητα να σας φέρουν τα ψώνια στον χώρο σας.

Δείτε ακόμα:  New entry! Είδη γάμου και βάπτισης Παύλος Καρβελάς by "Νούφαρο" (φωτό)

Παράλληλα ως υπόδειγμα επαγγελματία ο Στουραϊτης, ο οποίος διαθέτει μια αλυσίδα καταστημάτων στην Αττική, και οι κανόνες υγιεινής & ασφάλειας αποτελούν βασικό συστατικό της επιτυχίας του, πραγματοποιεί συστηματικά κάθε εβδομάδα απολύμανση στα μαγαζιά του, ώστε να υπάρχει ασφάλεια και στο προσωπικό, αλλά και στους πελάτες (φωτογραφία).

Επιπλέον, παρακολουθούν τις εξελίξεις προκειμένου να εμπλουτίζουν και να προσαρμόζουν διαρκώς τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν, με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, καθώς και την προστασία των εργαζομένων.

Δείτε ακόμα:  Μαγικό Κάστρο Ραφήνας: Ρούχα & λαμπάδες για τα παιδιά, όμορφες προτάσεις για τις μαμάδες

Εκτός όμως από την συστηματική απολύμανση σε όλους τους χώρους του καταστήματος, τηρούνται αυστηρά μέτρα ατομικής υγιεινής που περιλαμβάνουν συχνό πλύσιμο χεριών και απολύμανση χεριών με αλκοολούχο διάλυμα, χρήση προστατευτικού εξοπλισμού (γάντια, μάσκες, ασπίδες προσώπου) ανάλογα με το πόστο εργασίας του κάθε εργαζόμενου σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Τέλος υπάρχει εναρμόνιση με τις σχετικές οδηγίες των αρμόδιων φορέων για την τήρηση αποστάσεων στα καταστήματα Στουραϊτης προς αποφυγή συγχρωτισμού.