Συνελήφθη ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ που πούλησε αλκοόλ στον 17χρονο που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Κλινικά νεκρός ο 17χρονος

Τραγική εξέλιξη είχαν οι διακοπές ενός 17χρονου Βρετανού, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου νωρίς το πρωί της Παρασκευής στο Χαλάνδρι.


Ο νεαρός, ο οποίος βρισκόταν οικογενειακά στην Ελλάδα για διακοπές, ήταν την ώρα του σοβαρού ατυχήματος μαζί με έναν φίλο του.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έδωσε ο φίλος του στους αστυνομικούς, οι δύο τους είχαν πάει προηγουμένως στο Νέο Ηράκλειο για βόλτα και αγόρασαν παράνομα αλκοόλ από ένα μίνι μάρκετ.

Ο φίλος του υποστήριξε ότι αυτό έγινε επειδή ο 17χρονος επέδειξε πλαστό δίπλωμα οδήγησης.

Ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ συνελήφθη για έκθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί καπνικών και αλκοόλ.

Σχετικά με το χρονικό της υπόθεσης, περίπου στις 05:00 ένας 17χρονος Άγγλος έπεσε στο κενό, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από μπαλκόνι πρώτου ορόφου ξενοδοχείου, που βρίσκεται επί της οδού Σουρή στο Χαλάνδρι.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά τραύματα.

Η κατάσταση του παιδιού κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρή και, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 17χρονος είναι κλινικά νεκρός.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.