Τα “Καβούρια του Ασημάκη” είναι πανέτοιμα για την επάνοδό τους, τη Δευτέρα 3 Μαϊου

Τα “Καβούρια του Ασημάκη” μετρούν αντίστροφα για την επάνοδό τους στην κανονικότητα. Από τη δεύτερη μέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου θα είναι πάλι μαζί σας για να σας σερβίρουν φρέσκα ψάρια, θαλασσινά αλλά και πολλά ακόμη γευστικά πιάτα.

Υπάρχουν κάποιες ταβέρνες που αποδεικνύουν πως μπορείς να πας για… ψαράκι στην πόλη, χωρίς να έχεις αμφιβολία για το πιάτο που θα σου σερβίρουν και σχεδόν με την ίδια θέα που θα είχες μπροστά σου, εάν έτρωγες το φρέσκο ψάρι σου σε ένα γραφικό κυκλαδίτικο νησί.

Δείτε ακόμα:  Ποιους καίει το πόρισμα για την φονική φωτιά σε Ραφήνα και Μάτι

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει η ταβέρνα «Τα καβούρια του Ασημάκη». Ανοιχτή κάθε μέρα από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, βρίσκεται μέσα στο γραφικό λιμάνι της Ραφήνας και προτείνει μια μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα ψάρια αλλά και κρεατικά.

Νόστιμες ψαρόσουπες, σαλατούρι, γευστική γαριδομακαρονάδα και ψητά ψάρια, που θα συνοδέψεις με μερακλίδικα ορεκτικά και δροσερές σαλάτες με φρέσκα λαχανικά, όλα σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις. Όσο για το κρασί; Υπάρχει εξαιρετικό χύμα αλλά και μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες από τους καλύτερους αμπελώνες της Ελλάδας.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Τι είδαν σήμερα οι οδηγοί στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων (φωτό)

Ταβέρνα «Τα καβούρια του Ασημάκη»

Ακτή Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, Ραφήνα,

τηλ. 2294 024551