Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά και δοκιμάστε καινούργιες μεθόδους. Πρέπει επιτέλους να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να μην πετάτε στα σύννεφα.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να αλλάξει ριζικά η διάθεσή σας, πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας. Χειριστείτε τις οικονομικές υποθέσεις με επιφυλακτικότητα και μην πιστεύετε ό,τι ακούτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αγάπη τους. Γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι διπλωματικοί ελιγμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι αρκετά σημαντικό. Προτού πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, κάντε σκληρές διαπραγματεύσεις.

Δείτε ακόμα:  Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου

ΛΕΩΝ: Μια αναταραχή που θα υπάρξει θα είναι προσωρινή και δεν πρέπει να αλλάξει τους ρυθμούς σας. Μόνο με καλοζυγισμένες ενέργειες θα οδηγηθείτε στην επιτυχία που εσείς ζητάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κάποιες μικρές απογοητεύσεις να σας γεμίσουν αρνητισμό. Αντί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, προτιμήστε να μοιράσετε αυτές που ήδη έχετε.

ΖΥΓΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που επικρατούν για να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας. Φροντίστε να είστε δημιουργικοί όχι μόνο στην εργασία, αλλά και στα ερωτικά.

Δείτε ακόμα:  Tα ζώδια σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να παρασυρθείτε από επιπολαιότητες ατόμων που δεν γνωρίζετε καλά. Για να καταλάβουν οι συνεργάτες σας μέχρι πού φτάνουν τα όριά σας, πρέπει να τους το εξηγήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσον αφορά καταστάσεις που σας έχουν κουράσει, αναλάβετε πρωτοβουλίες και προωθήστε τες. Η συμπαράσταση των φίλων σας θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε πολλά πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διευθετήστε οποιεσδήποτε εκκρεμότητες έχετε, ακόμα και νομικές, για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας κάνει δύστροπους.

Δείτε ακόμα:  Tα ζώδια σήμερα Παρασκευή 23 Ιουλίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες ή ανωτέρους σας, γιατί δεν σας συμφέρει. Αυξημένες υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Συνδυάστε κάποιο ταξίδι με τα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν και θα είστε διπλά κερδισμένοι. Ασχοληθείτε με την οικογένειά σας, που τον τελευταίο καιρό την έχετε παραμελήσει.