Τεντόγλου: «Δεν ασχολείται κανένας από την Πολιτεία, ακούσατε και τον Ιακωβίδη»

Δεν κρύφτηκε! Ο Μίλτος Τεντόγλου φιλοξενήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega και πέρα από τα την μεγάλη “χρυσή” του επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κλήθηκε να σχολιάσει και την… πικρία που είχε βγάλει σε παλαιότερες δηλώσεις του, για την στήριξη της Πολιτείας στους αθλητές.

“Ισχύει ακόμα. Δεν ασχολείται κανένας. Αλλά σταμάτησα να ασχολούμαι κι εγώ. Δεν θα κάτσω να γκρινιάξω. Ακούσατε τις δηλώσεις του Ιακωβίδη, το ίδιο ισχύει για όλους”.

Δείτε ακόμα:  Συγκλονίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - "Θα πούλαγα CD στα Σεπόλια για να είχα τον πατέρα μου"

Ακολούθως, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης σχολίασε: “Εγώ είμαι λίγο τυχερός. Στον στίβου υπάρχουν αγώνες όπως τα Diamond League και άλλοι υψηλού επιπέδου, που από εκεί βγαίνουν κάποια χρήματα. Εγώ δεν έχω πάρει χρήματα από την Ελλάδα! Ούτε ένα ευρώ. Μόνο από την Ολυμπιακή Επιτροπή για την Ολυμπιακή προετοιμασία”.

Με τη σειρά του, ο προπονητής του Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι φάνηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια: “Εδώ και πάλα πολύ καιρό περιμένουμε κάποιες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης του αθλητισμού στη χώρα μας. Μίλησα με τον κ. Καπράλο, με τον κ. Αυγενάκη, με την Ομοσπονδία. Όλοι μου υποσχεθήκατε ότι θα φτιαχτεί το Ολυμπιακό Στάδιο, η Παιανία. Να μπορούμε να έχουμε αγωνιστικούς και προπονητικού χώρους. Αυτή τη φορά είμαι αισιόδοξος. Θα ενώσουμε όλες τις δυνάμεις. Θα περάσουμε σε άλλο επίπεδο αυτή την αντιπαλότητα, για να μπορούμε να χτίσουμε και να οργανώσουμε την επόμενη ημέρα του ελληνικού αθλητισμού.”.

Δείτε ακόμα:  Τροχαίο για τον διεθνή άσο του Ολυμπιακού Κώστα Φορτούνη (φωτό)

newsit.gr