Θέλεις δροσιά; Επέλεξε τον δικό σου ανεμιστήρα από το Electrical GK της Ραφήνας

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί πλησιάζουν οι ημέρες όπου η θερμοκρασία θα ανέβει κατακόρυφα -ήδη ξεκίνησε-, ωθώντας μας σε αναζήτηση δροσιάς. Αρκετοί έχουν κάνει τις πρώτες βουτιές, αλλά τις περισσότερες φορές ο «καύσωνας» θα μας βρει στο σπίτι ή τον χώρο εργασίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις ένα ανεμιστήρας μπορεί να αποδειχθεί πραγματικά σωτήριος.

Κάθε δωμάτιο, κάθε χώρος ή κάθε σπίτι απαιτεί συγκεκριμένο τύπο ανεμιστήρα, γι’ αυτό και στο Electrical GK Ραφήνας αποφασίσαμε να σας φέρουμε τους καλύτερους, ώστε να επιλέξετε εσείς αυτόν που επιθυμείτε.

Υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία από ανεμιστήρες, συμπεριλαμβανομένων κλασσικών σχεδίων αλλά και με ποιο μοντέρνα και φουτουριστική σχεδίαση.

Να ξέρετε ότι το κύριο πλεονέκτημα των ανεμιστήρων δαπέδου, εκτός από το δροσερό αέρα φυσικά, είναι ότι μπορούν να διακοσμήσουν το χώρο, προσφέροντας μία επιπλέον στιλιστική πινελιά. Συγκεκριμένα το μέταλλο είναι ένα υλικό που πλέον χρησιμοποιείται αρκετά στην εσωτερική διακόσμηση με τους ανεμιστήρες αυτού του είδους να κλέβουν τις προτιμήσεις.

Για τον επιτραπέζιο ανεμιστήρα: Σημαντικό πλεονέκτημα είναι η ευκολία μετακίνησης, η καλύτερη διαχείριση του χώρου, ειδικά για πιο περιορισμένους. Πλέον μπορείς να συνδέσεις επιτραπέζιους ανεμιστήρες και στον υπολογιστή σου στη θύρα usb για να κάνουν τις ώρες εργασίας πιο ευχάριστες.

ELECTRICAL GK

Γιώργος Κουλοχέρης

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ – ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Εθνικής Αντιστάσεως 7 – Ραφήνα

ΤΗΛ.: 2294023199 – 6978827114

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Gepostet von irafina.gr am Montag, 25. Mai 2020