Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Κιμούλη: «Έχω πάρει πολλή αγάπη από αυτόν τον άνθρωπο έπαιξε στην ταινία μου χωρίς καμία αμοιβή»

O Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν θα συνεργαζόταν με συναδέλφους του που έχουν δεχθεί κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, κακοποίηση ή εργασιακό bullying, όπως ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Γιώργος Κιμούλης.

«Αν κατηγορηθεί κάποιος και βρεθεί ένοχος, θα σεβαστώ το δικαστήριο. Για τις περιπτώσεις του Χαϊκάλη και του Κιμούλη δεν ξέρω. Καλά κάνει και επιστρέφει ο Γιώργος Κιμούλης στο θέατρο, πρέπει να ζήσει. Έχω πάρει πολλή αγάπη από αυτόν τον άνθρωπο, έχουμε συνεργαστεί, έπαιξε στην ταινία μου χωρίς καμία αμοιβή. Σε μια διαδρομή χρόνων θα υπάρξουν διαπληκτισμοί. Θα μπορούσα να στρέψω εγώ τα βέλη σε έναν άνθρωπο που με αγαπάει;»

Για τον Παύλο Χαϊκάλη πρόσθεσε: «Δεν κατάλαβα τι έκανε. Αισθάνθηκα ότι δεν έκανε τίποτα. Δεν ξέρω γιατί τραβάει τα όσα τραβάει».

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη σύντροφό του Σμαράγδα Καρύδη:

«Είμαστε τόσα χρόνια μαζί με την Σμαράγδα, έχουμε μεγαλώσει και η συντροφικότητα και το ότι ταιριάζουμε δεν είναι να μας επηρεάσει αρνητικά η καραντίνα. Μετά από τόσα χρόνια βλέπω και την εξέλιξή της ως ηθοποιό. Αν δεν θαυμάζεις τον άλλον έχει τελειώσει η σχέση».

newsbreak.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.