Θρίλερ με τα κίνητρα του οδηγού του ΙΧ που έπεσε πάνω σε πεζούς – Δασκάλα και μαθητές τα θύματα του

Ακόμα προσπαθούν οι αρχές να λύσουν τον γρίφο σχετικά με τα κίνητρα του οδηγού που έπεσε με το ΙΧ του πάνω στο πλήθος σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Βερολίνου.

Μία δασκάλα που βρέθηκε στον δρόμο του 29χρονου Γερμανού με καταγωγή από την Αρμενία, έχασε την ζωή της και άλλοι οκτώ άνθρωποι – ανάμεσά τους και μαθητές – τραυματίστηκαν οι πέντε εκ των οποίων πολύ σοβαρά.

Ο 29χρονος δράστης ακινητοποιήθηκε από πολίτες και παραδόθηκε στην αστυνομία.

«Ο οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του, ένα ασημί Renault Clio, πάνω σε ομάδα πεζών στην οδό Tauentzien και κατόπιν στη βιτρίνα καταστήματος. Συνελήφθη από περαστικούς και παραδόθηκε στις αρχές», ανακοίνωσε η αστυνομία του Βερολίνου, επισημαίνοντας ότι είναι ακόμη ασαφές, εάν επρόκειτο για σκόπιμη ενέργεια ή για ατύχημα, «ενδεχομένως λόγω κάποιου αιφνίδιου προβλήματος υγείας» του οδηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης της Welt, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ομάδα μαθητών ηλικίας 15-16 ετών από την Έσση, οι οποίοι βρίσκονταν με τη δασκάλα τους στο Βερολίνο, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Η αστυνομία με ανακοίνωσή της στο Twitter, καλεί όποιον διαθέτει οπτικό υλικό από το συμβάν να το διαβιβάσει στις αρχές, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν πρέπει να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

 

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.