Θυμάστε τον «Γιάγκο Δράκο» από τη «Λάμψη»; Δείτε πώς είναι σήμερα – Γιατί τα παράτησε όλα και έφυγε από την Αθήνα

Ο κατά κόσμον Χρήστος Πολίτης έχει πραγματοποιήσει μια σπουδαία πορεία σε όλους τομείς, από το θέατρο και τον κινηματογράφο μέχρι, φυσικά, την τηλεόραση, όπου ενσαρκώνοντας το ρόλο του αδίστακτου μεγιστάνα της Τζάιαντ, έμεινε για πάντα στις καρδιές των τηλεθεατών

Σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεστε… σίγουρα θα έχετε ακούσει για τη «Λάμψη» και τον «Γιάγκο Δράκο», ο οποίος πρωταγωνιστούσε στα περισσότερα από 3.000 επεισόδια που παίχτηκαν στην ελληνική τηλεόραση.

Ο γνωστός ηθοποιός, όμως, εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί. Έχει αφήσει την ηθοποιία και την Αθήνα κι έχει εγκατασταθεί στην Επίδαυρο, όπου περνά ήσυχα τις στιγμές του, όντας πολύ κοντά στο να κλείσει τα 80 του χρόνια, γεννηθείς το 1942.

Ζει στην Επίδαυρο

Οι κοσμικές εμφανίσεις του Χρήστου Πολίτη μειώθηκαν αισθητά, ενώ έκοψε «μαχαίρι» τις συνεντεύξεις.

Οι συνάδελφοι με τους οποίους έχει κρατήσει επαφή είναι ελάχιστοι, καθώς συνειδητοποίησε πως το μόνο μέρος που γαληνεύει πραγματικά η ψυχή του είναι το σπίτι του στην Επίδαυρο.

Το οίκημα αυτό το οποίο αγόρασε με κόπους μιας ζωής, αποτελεί τον προσωπικό του επίγειο παράδεισο. Τα τη­λεοπτικά πλατό και το θεατρικό σανίδι, όχι μόνο δεν του έχουν λείψει, αντίθετα κοντά στη φύση νιώθει απόλυτα ήρεμος, απολαμ­βάνοντας τις μικρές χαρές της ζωής.

Όσοι τον βλέπουν αναφέρουν πως είναι πιο γα­λήνιος από ποτέ, έχοντας αφήσει οριστικά πίσω του όλες τις καλλιτεχνικές του δρα­στηριότητες. «Είναι πάντα χαμογελαστός και χαιρετάει εγκάρδια όποιον του εκφρά­ζει τον θαυμασμό του», φέρεται να δηλώνει κάτοικος της περιοχής, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gossip-tv.gr.

Η οικογένεια του, αλλά και οι λίγοι καλοί του φίλοι δεν φεύ­γουν στιγμή από το πλευρό του, δίνοντας νόημα στην ήσυχη καθημερινότητα του. Αν και εξακολουθεί να δέχεται επαγγελματικές προτάσεις για θέατρο και τηλεόραση, εκείνος επιλέγει να απέχει…

makeleio.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.