Τιμή-σοκ! Μόνωση ταράτσας με το HYROOF HYBRID PU με 49 ευρώ

Μόνωση ταράτσας; Βρείτε το HYROOF HYBRID PU στεγανωτικό ταρατσών πολυουρεθάνης 10L στο τεχνικό πολυκατάστημα του Κωνσταντίνου Γαρμπή σε τιμή που σοκάρει. Μόνο 49 ευρώ!

To HyRoof Hybrid PU είναι υβριδικό ελαστομερές στεγανωτικό ταρατσών, νέας τεχνολογίας με βάση ακρυλική πολυουρεθάνη νερού. Σχηματίζει μια υψηλής ελαστικότητας, αδιαπέραστη χωρίς ραφές (seamless) μεμβράνη, προσφέροντας εξαιρετική προστασία από υγρασία και στάσιμα νερά. TO ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ..‎

Ένα ιδανικό προϊόν για τον επαγγελματία και τον ιδιώτη:

Δείτε ακόμα:  Κλειστά 15-19 Αυγούστου το King of Bikes

Χωρίς οσμές έτοιμο προς χρήση και εύκολο στην εφαρμογή

Έχει εξαιρετική πρόσφυση σε όλα τα υποστρώματα στέγης όπως σκυρόδεμα, ασφαλτικές μεμβράνες, τσιμεντόπλακες, ακρυλικές, πολυουρεθανικές βαφές κ.α.. Εμφανίζει πολύ χαμηλή πρόσληψη νερού, καλύπτει εξαιρετικά μικρορωγμές και τριχοειδή. Η καινοτόμα σύνθεσή του προσφέρει γρήγορη επιφανειακή σκληρότητα εμποδίζοντας την επικάθηση των ρύπων με συνέπεια τη διατήρηση της λευκότητας και των θερμοανακλαστικών ιδιοτήτων σε βάθος χρόνου. Επιδεικνύει υψηλή ανθεκτικότητα σε καιρικές συνθήκες από -20°C / +80°C και εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και στη θερμική γήρανση.

Δείτε ακόμα:  Μελωδικός 15αυγουστος στο Oceanis Ραφήνας με "Τραγούδια της Μεσογείου"

Είναι πιστοποιημένο από το Παν/μιο Αθηνών, Τμήμα Φυσικής, για τις ιδιότητές του ως ψυχρό υλικό κάλυψης οροφών, με αποτέλεσμα να αποτελεί τελική στρώση υψηλής ανακλαστικότητας (ανακλαστικότητα στο ορατό φάσμα 93%), που βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων μειώνοντας το κόστος ψύξης.

Η εύκολη εφαρμογή του, η ασφαλής χρήση του και η απουσία περιορισμών καθιστά το HyRoof Hybrid PU ιδανική λύση για τον τελικό καταναλωτή που θα θελήσει να το εφαρμόσει μόνος.

Δείτε ακόμα:  Κλειστά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου, το Μύλος-Ψάρι

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΑΡΜΠΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-ΧΡΩΜΑΤΑ

Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ & ΦΛΕΜΙΝΓΚ ΔΙΑΣΤ.ΡΑΦΗΝΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2294077357