Την Κυριακή συνεδριάζουν οι δύο επιτροπές για τη σεισμική δραστηριότητα μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού

Στις 09:00 της Κυριακής (16/2) αναμένεται να συνεδριάσουν η Μόνιμη Επιστημονική Επιτροπή Εκτίμησης Σεισμικού Κινδύνου και Μείωσης της Σεισμικής Διακινδύνευσης και η Μόνιμη Επιστημονική Επιτροπή Παρακολούθησης του Ελληνικού Ηφαιστειακού Τόξου του ΟΑΣΠ, για την σεισμική δραστηριότητα στην θαλάσσια περιοχή της Ανύδρου, μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού.


Οι επιτροπές θα εξετάσουν τα μέχρι τώρα δεδομένα ενώ αναμένεται να αποφασίσουν για την παράταση ή μη των μέτρων που έχουν ληφθεί.

Σημειώνεται ότι οι Δήμοι Θήρας, Αμοργού και Ανάφης έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων ημερών.

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.