Το PlaySchool ανοίγει με μια μεγάλη έκπληξη

Με χαρά ενημερωθήκαμε από την ιστοσελίδα του παιδικού σταθμού Playschool ότι η επαναλειτουργία του μετά το lock down θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 1η Ιουνίου. Η Διεύθυνση του Σταθμού έχει δημιουργήσει ένα σχέδιο πρόληψης εξάπλωσης κατά του Covid – 19 προκειμένου να είναι ασφαλείς τόσο οι μικροί μαθητές όσο και οι συγγενείς αυτών.

Για τα μέτρα πρόληψης θα ενημερωθούν αύριο Πέμπτη 28/5/2020 οι γονείς των μαθητών μέσω της παιδιάτρου του σταθμού κ. Λαζοπούλου Ναταλία.

Δείτε ακόμα:  Έφθασε Τετάρτη! Ο Σαραγούδας μέχρι την Κυριακή ψήνει και διαθέτει delivery

Σε επικοινωνία μας με την Διεύθυνση του σχολείου, ενημερωθήκαμε πως η επανασύνδεση των παιδιών και των δασκάλων τους θα γίνει με μια έκπληξη που ετοιμάζει το σχολείο για την πρώτη μέρα για τους μικρούς του μαθητές!

Η Υπεύθυνη του παιδικού σταθμού κ. Λίζα Θεοδωρίδου μας δήλωσε πως το πρόγραμμα του σχολείου δομείται πλέον με τέτοιο τρόπο που θα δημιουργήσει πάγιες ρουτίνες στα παιδιά ατομικής υγιεινής. Ιδιαίτερη μνεία θα δοθεί στην ψυχολογική αποφόρτιση των παιδιών που έχουν υποστεί το τελευταίο διάστημα και στην δημιουργία ιδανικών συνθηκών γύρω απ’ την φροντίδα τους!

Δείτε ακόμα:  Σε ένδειξη μνήμης το Picollo την Παρασκευή 23 Ιουλίου θα παραμείνει κλειστό

Εμείς απ’ την πλευρά μας
Ευχόμαστε καλή επιστροφή σε όλους και συγχαρητήρια για αυτές τις πρωτοβουλίες και τον επαγγελματισμό που φέρει ο παιδικός σταθμός!

Play School
Σιγηνού 7 & Μάντικα Χρήστου, Ραφήνα
Τηλέφωνα 2294023656 6982475684