Το πρώτο δρομολόγιο του SuperRunner Jet από τη Ραφήνα (βίντεο)

Με την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας και την αυξημένη κίνηση προς τα νησιά, ξεκίνησε και επίσημα τα δρομολόγιά του για το 2026 το SuperRunner Jet της SEAJETS, ενισχύοντας τις ακτοπλοϊκές συνδέσεις των Κυκλάδων.


Το ταχύπλοο πραγματοποίησε το πρώτο του δρομολόγιο τη Μεγάλη Τετάρτη 8 Απριλίου, αναχωρώντας από το λιμάνι της Ραφήνα στις 14:20, με προορισμούς την Άνδρο, την Τήνο, τη Μύκονο, την Πάρο και τη Νάξο, όπου και διανυκτέρευσε.

Στο τιμόνι του πλοίου βρέθηκε ο καπετάνιος Γιάννης Παπαμάρκος, με καταγωγή από τη Σύρο, σηματοδοτώντας μια ακόμη χρονιά παρουσίας του ταχύπλοου στις γραμμές των Κυκλάδων.

Η καθημερινή λειτουργία του δρομολογίου προβλέπει αναχώρηση από τη Νάξο στις 09:00 το πρωί, με κατεύθυνση προς Πάρο, Μύκονο, Τήνο, Άνδρο και επιστροφή στη Ραφήνα. Την ίδια ημέρα, στις 14:20, το πλοίο αναχωρεί εκ νέου από τη Ραφήνα, εξυπηρετώντας το ίδιο δρομολόγιο, ενισχύοντας τη συχνότητα και την ευελιξία των μετακινήσεων.

Η επανεκκίνηση των δρομολογίων του SuperRunner Jet αποτελεί ένα ακόμη βήμα στην προετοιμασία της καλοκαιρινής περιόδου, με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες να προσαρμόζουν σταδιακά τα προγράμματά τους στις αυξημένες ανάγκες επιβατών και επισκεπτών.

Δείτε το σχετικό video από το naxospress.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.