Το συνδυασμό του παρουσίασε ο Γιώργος Χριστόπουλος (φωτό)

Με την παρουσία πλήθους κόσμου, στην μικρή αίθουσα του Ξενοδοχείου “Αύρα”, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος, παρουσίασε τον συνδυασμό του.

Ο συνδυασμός ονομάζεται “Δημοτική Αλλαγή”, ενώ τον κ. Χριστόπουλο προλόγισε ο γιος του Χάρης, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι για εκείνον και την αδελφή του είναι ο καλύτερος πατέρας του κόσμου, και πως η απόφαση για να διεκδικήσει την δημαρχία λήφθηκε από κοινού.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο κ. Γιώργος Χριστόπουλος, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν οι κ.κ Γιώργος Βλάχος, Γιάννης Βρούτσης, Ανδρέας Γλαβάς, Νίκος Σοφιανός και η Χαρά Ξάνθη.

Ο κ. Χριστόπουλος μεταξύ άλλων στην ομιλία του μίλησε για το έργο που επιτέλεσε όταν ήταν ο ίδιος Δήμαρχος, ανέφερε πως τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού, ενώ προανήγγειλε πως οι κεντρικές ομιλίες του πριν από τις εκλογές θα γίνουν την Πέμπτη 23 Μαΐου στη Ραφήνα και Παρασκευή 24 Μαΐου στο Πικέρμι.

Μετά το τέλος της ομιλίας, παρουσίασε όλους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, πρώτα εκείνους από την Ενότητα της Ραφήνας και στη συνέχεια εκείνους από το Πικέρμι.

Όπως μας ενημέρωσαν από το επιτελείο του κ. Χριστόπουλου, μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα μας δοθούν όλα τα ονόματα των Δημοτικών Συμβούλων, για να σας τα παρουσιάσουμε.

Δείτε εικόνες από την σημερινή εκδήλωση.