Τρίμης: «Σε δύο-τρία χρόνια να φτάσουμε στην κορυφή!»

Μπορεί να υπάρχουν ακόμη 10 αγωνιστικές ως το φινάλε, ωστόσο στον Θησέα έχουν ήδη ξεκινήσει και μιλάνε για την επόμενη ημέρα.

Ο στόχος της παραμονής έχει επιτευχθεί, η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο και δείχνει συνέπεια στην καλή πορεία και τη φετινή σεζόν.

Η ικανοποίηση είναι διάχυτη και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του Κώστα Τρίμη στο Epsanastisentra. ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Αγίας Μαρίνας μίλησε για το μακροπρόθεσμο πλάνο που έχει τεθεί, ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόδοση της ομάδας.

«Το πλάνο της ανανέωσης που έχει θέσει είναι σε καλό δρόμο. Πλέον στην ομάδα υπάρχουν μόλις τέσσερις παίκτες άνω των 30 ετών οι Κατσιούλης, Μουλλάκης, Τασσόπουλος και Κατσούγκρης που με την εμπειρία τους να βοηθούν να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Οι τρεις προσθήκες που έχουν γίνει τον Ιανουάριο με Φουκαρά, Κυριακίδη και Καραβατάκη ανταποκρίθηκαν πλήρως όπως και οι Κούνας που ήρθε τον Οκτώβριο και Τσαλούχος που ήρθε το καλοκαίρι.

Όλοι τους μας έχουν προσαρμοστεί άψογα και μας έχουν βοηθήσει να προχωρήσουμε στην ανανέωση που θέλαμε, σε συνδυασμό πάντα με τους νεαρούς που συνεχώς δοκιμάζουμε και προωθούμε από τις ακαδημίες μας. Όπως ο Βεϊζάι που μετράει πλέον τρεις συμμετοχές σερί στη βασική 11άδα», τόνισε ο Κώστας Τρίμης στο Epsanastisentra και συνέχισε:

«Σε κάθε ματς ξεκινούν τουλάχιστον τέσσερις μικροί, οι τρεις του 2001 και ένας του 2003. Έχουμε πάντα το βλέμμα μας στραμμένο στην ομάδα Κ18, που είναι 1η στον όμιλο της, αφού από εκεί θα στελεχωθεί εκ νέου η ανδρική ομάδα. Θα συνεχίσουμε πάνω σε αυτό το πλάνο. Να παντρεύουμε την ομάδα με δικά μας παιδιά και να κάνουμε προσθήκες καλών νεαρών παικτών στοχεύοντας σε συνεχή ανοδική πορεία. Σε 2-3 χρόνια με ελάχιστες προσθήκες καλών νεαρών παικτών θεωρώ ότι θα μπορέσουμε να φτάσουμε στην κορυφή και αυτό θέλουμε!».

Πηγή: epsanastisentra.blogspot.com