Βιασμός 12χρονης: Νέες σοκαριστικές καταγγελίες- «Η ίδια η μητέρα την έφερνε στον οίκο ανοχής» (βίντεο)

Μια σοκαριστική καταγγελία φέρνει στη δημοσιότητα το LIVE NEWS σχετικά με την δράση της μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά στο MEGA η ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, η οποία καταγγέλλει πως ο 53χρονος βιαστής είχε πάει την 12χρονη στον οίκο ανοχής που διατηρεί στο Γκάζι και μάλιστα είναι καταγεγραμμένοι σε στικάκι, η ίδια η μητέρα της ανήλικης την πήγαινε στον οίκο ανοχής.

«Η πράξη δε γινόταν μέσα στον οίκο ανοχής. Το έχω δει βαμμένο, φτιαγμένο το κοριτσάκι που το ετοίμαζε η μάνα. Την είχα υπηρεσία στο μαγαζί. Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο με τα κοτσιδάκια του, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο γιατί το είχαν βάψει. Η ίδια έφερνε την κόρη της (σ.σ. η μητέρα), όχι μέσα τον οίκο ανοχής αλλά στα εξωτερικά ραντεβού».

Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός πως μία από τις εργαζόμενες στον οίκο ανοχής, αναγνώρισε τον 53χρονο κατηγορούμενο ως πελάτη του οίκου.

Νέες καταγγελίες για την οικογένεια στο «Χαμόγελο του παιδιού»

Ο Κώστας Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή Live News σχετικά με τα ανατριχιαστικά γεγονότα για τον βιασμό της 12χρονης.
Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζονται από παιδοψυχολόγο και τα άλλα αδέλφια της 12χρονης.

Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε σχετικά: «Έχουμε δεχθεί αναφορές τις τελευταίες ημέρες που μιλάνε για θέματα που αφορούν την οικογένεια αυτή και που αν αποδειχθούν το θέμα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που γνωρίζουμε».

Και ξεκαθάρισε ο πρόεδρος «Αυτό που συνέβη είναι στις αρχές Σεπτέμβρη μας τηλεφώνησε ανώνυμα ο θείος της 12χρονης και μας είπε ότι βρήκε στο κινητό της ανιψιάς του επικοινωνία με μεγαλύτερους άνδρες και μας ζητούσε την δική μας κατεύθυνση τι θα πρέπει να κάνουν».

Οι γονείς της 12χρονης δεν επικοινώνησαν ποτέ με το Χαμόγελο του Παιδιού παρά το γεγονός ότι τους είχε ζητηθεί.

Είναι μία οικογένεια δυσλειτουργική και θα έπρεπε να έχουν την στήριξη κάποιας προνοιακής διαδικασίας, εκτίμησε ο κ. Γιαννόπουλος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.