ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. “σφάζονται” για τα μάτια της Άντζελας

u0393u03bau03b5u03c1u03adu03bau03bfu03c5

Έξαλλοι είναι στη Χαριλάου Τρικούπη με τις όποιες παρασκηνιακές κινήσεις και τις φήμες, που φέρουν τη ΝΔ έτοιμη να κάνει… μεταγραφή την Άντζελα Γκερέκου, την οποία ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται διατεθειμένος να τοποθετήσει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας!

Από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ υπενθυμίζουν τη δημόσια γραπτή δήλωση, που εξέδωσε μόλις την περασμένη Δευτέρα η υφυπουργός Πολιτισμού, η οποία ξεκαθάρισε ότι θα είναι υποψήφια και πάλι με το ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα -η ανακοίνωση μάλιστα είχε εκδοθεί περίπου ως απάντηση στη φημολογία ότι η κυρία Γκερέκου θα πάει με το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Από το ΠΑΣΟΚ δήλωναν άγνοια για τα όσα λέγονται και κυκλοφορούν περί επαφών της κυρίας Γκερέκου με τον κ. Σαμαρά και διαβεβαίωναν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα περισσότερο από τη συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Προσέθεταν, δε, με νόημα ότι, εάν συμβαίνει μία τέτοια αχαρακτήριστη ενέργεια, «μας είναι αδιανόητο να αναλάβει τέτοιο πολιτικό κόστος ο κ. Σαμαράς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος να αποστείλει επιστολή στον κ. Σαμαρά, προφανώς σε ύφος έντονης διαμαρτυρίας και αναγορεύοντας το συγκεκριμένο θέμα σε αιτία πολέμου του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη μιλούν ακόμη και για έλλειψη ήθους από τη ΝΔ.

Έτσι κι αλλιώς, οι σχέσεις των δύο κομμάτων είναι τεταμένες τον τελευταίο καιρό και μία σπίθα είναι ικανή να πυροδοτήσει ανηλεή πόλεμο ανάμεσα στους μέχρι τώρα κυβερνητικούς εταίρους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.