Γερ. Βουδούρης αποκλειστικά στο irafina.gr: Θα είμαι εδώ ότι κι αν γίνει στις εκλογές

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι κοντά στον Ραφηνιώτη και στην Ραφηνιώτισσα ότι κι αν γίνει στις εκλογές, ανεξάρτητα από το αν θα εκλεγώ ή όχι». Αυτή την δήλωση έκανε ο Γεράσιμος Βουδούρης, μιλώντας αποκλειστικά στο «irafina.gr» για την κάθοδο του στις εκλογές της Κυριακής με τον κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.

Με τον κ. Βουδούρη είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε κατά την διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης σε γνωστό μαγαζί στην Πλατεία της Ραφήνας όπου σε μια ανοιχτή συζήτηση μεταξύ φίλων και γνωστών, ανέλυσε τους λόγους που κατέβηκε στις εκλογές, τόνισε την κρισιμότητα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης και μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να μπει στη Βουλή το Κίνημα Δημοκρατικών Σοσιαλιστών».

voudouris 5

Από την ομιλία του Γεράσιμου Βουδούρη

Στο ερώτημά μας πως πήρε μια τέτοια απόφαση, μας είπε:

«Είναι γνωστές οι σχέσεις μου με τον Γιώργο Παπανδρέου κι όταν με φώναξαν να μιλήσουμε, είχα την εντύπωση ότι θα συμμετείχε στον κομματικό μηχανισμό. Μου έγινε όμως η πρόταση να είμαι υποψήφιος, το συζήτησα με την σύζυγό μου και απάντησα θετικά».

– Δεν σας φοβίζει το γεγονός ότι το διάστημα της προεκλογικής περιόδου είναι πολύ λίγο σε αντίθεση με την Περιφέρεια Αττικής που είναι πολύ μεγάλη;
«Θεωρώ πως ίσως τελικά αυτό είναι θετικό. Αυτό το μικρό διάστημα αρκεί σε κάποιους όπως εμένα που είμαι γνωστός στην περιοχή να έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα».

voudouris 1

Με τον Δήμαρχο Β. Πιστικίδη

– Πως σας φαίνεται το τελευταίο διάστημα αυτός ο «πόλεμος» που γίνεται μεταξύ των κομμάτων;
«Νομίζω ότι δεν έχει πολύ μεγάλη ουσία, γίνεται για τις εντυπώσεις γιατί αν θέλανε τα κόμματα να υπάρχει ουσία θα έπρεπε ήδη να έχουν καθίσει κάτω να είχε βγει ένα κοινό σχέδιο δράσης της χώρας απέναντι στους δανειστές και μετά ο κόσμος να διαλέξει βεβαίως αυτόν που θα τον πάει μπροστά αλλά θα πρέπει να ξέρουμε όλοι ότι ο ελληνικός λαός είναι ενωμένος».

– Τι πιθανότητες έχει τώρα το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου;
 «Πιστεύω ότι έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες γιατί υπάρχει ένας κόσμος που το αντιμετώπισε εξ αρχής με ενθουσιασμό και υπάρχει ένας κόσμος που είναι μουδιασμένος και περιμένει να ξεσπάσει. Υπάρχει ένας κόσμος που μετά την εικόνα που δημιούργησαν τα μίντια ίσως να ντρέπεται να πει ότι ανήκει σε αυτόν τον χώρο. Ο πρόεδρος εξηγεί λοιπόν ιστορικά τι έχει συμβεί και πιστεύω ότι αυτό θα αποτελέσει ένα ξέσπασμα του κόσμου και θα μας δώσει την ευκαιρία να μπούμε στην Βουλή».

voudouris 4

Με τον πρώην Υφυπουργό Ροβέρτο Σπυρόπουλο

– Κλείνοντας τι έχετε να πείτε στους Ραφηνιώτες και τις Ραφηνιώτισσες
 «Έχω να τους πω ότι θα είμαι κοντά τους. Με ξέρουν και τους ξέρω. Με εμπιστεύονται, γνωρίζουν πως ότι λέω το κάνω. Όσοι λοιπόν θέλουν να έρθουν κοντά μου και σ αυτή την επιλογή μου, ας έρθουν».

voudouris 2

Για τον Γεράσιμο Βουδούρη μίλησε και ο φίλος του γιατρός και με τρεις θητείες στην Δημαρχεία Παλλήνης Γιώργος Σμέρος

– Θα συνεχίσετε και μετά αν εκλεγείτε βουλευτής, θα είσαστε δημοτικός σύμβουλος;
 «Ακόμα και αν εκλεγώ θα είμαι δημοτικός σύμβουλος γιατί δεν υπάρχει ασυμβίβαστο»

– Άρα θα είσαστε εδώ δηλαδή;
 «Πάντα»

-Το λέω αυτό γιατί κάποιοι συμπολίτες μας σας εμπιστεύτηκαν στις δημοτικές εκλογές και σας τίμησαν με την ψήφο τους…
 «Για αυτό είπα ότι θα τιμήσω αυτή την ψήφο. Εγώ με το που ήρθα έγινα δημότης Ραφήνας έκοψα κάθε δεσμό με το κέντρο. Ήρθα λοιπόν εδώ με τα παιδιά μου και αν με βοηθήσει ο Θεός και έχω καλή υγεία θα αφήσω και τα κόκκαλα μου εδώ».

Όσον αφορά την συγκέντρωση παραβρέθηκε ο πρώην Υπουργός Ροβέρτος Σπυρόπουλος, σύσσωμη η Δημοτική Αρχή με τους Β. Πιστικίδη, Ευ. Μπουρνού, Αντ. Παλπατζή, Δ. Τσεβά, Γ. Χαχολάκη, ο φίλος και γιατρός του κ. Βουδούρη, από την Παλλήνη Γιώργος Σμέρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δαμιανός Φαφούτης, η Σουζάνα Χριστοπούλου, εκπρόσωποι του Κινήματος από την Παλλήνη, συνάδελφοι από τα τοπικά μέσα Ενημέρωσης και πολλοί άλλοι. Τον λόγο πήραν ακόμα ο Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, ο Δ. Φαφούτης, ο Γ. Σμέρος και ο δημοσιογράφος Χρ. Τσεμπέρης.

Β.Ι.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.