Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Στην Πύλο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Ιωάννινα θα ψηφίσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 το πρωί της Κυριακής στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, 661o εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, την Κυριακή 25 στις 09:30, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Νίσυρο, στο 138ο εκλογικό τμήμα (Παλαιά Κοινότητα Νικιών Νισύρου).

O πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ στα Δωδεκάνησα και στη Β’ Αθηνών.

Οι επικεφαλής του συνδυασμού «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά» Φ. Κουβέλης και Ν. Χρυσόγελος θα ψηφίσουν στις 9:45, το πρωί της Κυριακής, στο 5ο Λύκειο Περιστερίου, Αγ. Αναστασίας και Τηλεμάχου (Λόφος Αξιωματικών).

Ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης στις 9 το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων, λίγο μετά τις 12 θα επισκεφθεί εκλογικά τμήματα της Β ‘Πειραιά και στις 7 το απόγευμα θα παρακολουθήσει μαζί με στελέχη και συνεργάτες του τα exit polls στα γραφεία του Κινήματος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.