Πυροβόλησε με την καραμπίνα σκυλί στην Παλλήνη. Τον συνέλαβε η Αστυνομία

Ρεπορτάζ τοπικής ιστοσελίδας αναφέρει πως πριν από λίγες ημέρες, ένας 58χρονος στην Παλλήνη πυροβόλησε και τραυμάτισε σκυλί, επειδή κάποια άλλα σκυλιά είχαν πνίξει τις κότες του!

Αναλυτικά το δημοσίευμα από το notioanatolika.gr:

Το… αντριλίκι του έδειξε ένας 58χρονος στην Παλλήνη το πρωί της περασμένης Δευτέρας όταν πυροβολώντας με την καραμπίνα του τραυμάτισε ένα σκυλί ενώ απείλησε και την ιδιοκτήτριά του.

Όπως ήταν φυσικό μετά το αιματηρό επεισόδιο ο δράστης αναζητήθηκε από την αστυνομία και άνδρες της ΔΙΑΣ τον εντόπισαν σε άλλη περιοχή της Παλλήνης ενώ στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και η καραμπίνα την οποία κατείχε χωρίς άδεια!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στην κατάθεσή του ο 58χρονος υποστήριξε ότι πυροβόλησε απλά για να φοβίσει τον σκύλο γιατί κάποια άλλα σκυλιά είχαν πνίξει κότες του που κρατούσε σε οικόπεδο.

Παράλληλα αρνήθηκε ότι απείλησε τη γυναίκα με την καραμπίνα του ισχυριζόμενος ότι δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα της ο οποίος του προκάλεσε μώλωπες χωρίς όμως στη συνέχεια να δεχθεί να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Όπως είναι φυσικό η υπόθεση θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη η οποία θα κρίνει τη συμπεριφορά του 58χρονου που θεωρεί πολύ εύκολο αφενός να τραυματίζει ανυπεράσπιστα σκυλιά αφετέρου να απειλεί με τα όπλα γυναίκες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.