Το irafina.gr στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ραφήνα

«Προβλέπεται άγριο ξενύχτι». Αυτό μας είπαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όταν περάσαμε πριν από λίγο (23.15) για να κάνουμε ρεπορτάζ. Το irafina.gr ήταν και εκεί.

Φίλοι και ψηφοφόροι του κόμματος είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στα γραφεία. Μετά το κλείσιμο της κάλπης, άρχισαν να συλλέγουν αποτελέσματα από την Ραφήνα, το Πικέρμι, την Αττική αλλά και από όλη την Ελλάδα.

«Η πρωτιά ως γνωστόν είναι δεδομένη, αλλά η αυτοδυναμία θα παιχτεί μέχρι το πρωί», μας είπε ο Θανάσης Κουραπάς, ο οποίος με ένα κινητό στο ένα χέρι και με ένα στυλό στο άλλο συγκέντρωνε αποτελέσματα για να τα περάσουν στον υπολογιστή.

Στην τηλεόραση ήταν «κολλημένοι» οι περισσότεροι, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, ενώ κάποιοι τo ‘ριξαν στο φαγητό, μια και η ώρα ήταν προχωρημένη και το στομάχι άρχισε να διαμαρτύρεται. Κατά τα΄άλλα υπήρχε εφορία για τα καλά μαντάτα που ήρθαν νωρίς, χωρίς όμως φανφάρες και μεγαλοστομίες. Ισως γιατί περιμένουν την αυτοδυναμία. Γενικά πάντως επικρατούσε μια ηρεμία, παρά την πολύ δουλειά για την περισυλλογή των αποτελεσμάτων.

Όσον αφορά την Περιφέρεια Αττικής υπάρχει ικανοποίηση για τα ποσοστά που πήρε το κόμμα.

Από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την ώρα προπορεύονται οι Αλέξης Μητρόπουλος, Νάσος Αθανασίου και Γιώργος Πάντζας, των οποίων η εισοδος στο Κοινοβούλιο θεωρείται σίγουρη. Από κει και πέρα οι υπόλοιποι θα δώσουν μάχη για την εκλογή τους.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.