Ήταν τελικά η Ελένη Μενεγάκη αυτή που καθυστέρησε το πλοίο από Άνδρο για Ραφήνα;

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε τα τελευταία 24ώρα η είδηση πως η Ελένη Μενεγάκη καθυστέρησε με την αργοπορία της το καράβι από Άνδρο για Ραφήνα, για ολόκληρα 45 λεπτά.

Η είδηση που ξεκίνησε με δημοσίευμα του Youweekly.gr, τώρα διαψεύδεται από την ίδια ιστοσελίδα, η οποία επικοινώνησε με το κεντρικό ταξιδιωτικό πρακτορείο της Άνδρου, η υπέυθυνη του οποίου διέψευσε τις φήμες!

“Δεν ισχύει ότι είχε τόσο μεγάλη καθυστέρηση, το πλοίο έφτασε στο λιμάνι της Άνδρου 16:25 και αναχώρησε στις 17:00, με προορισμό της Ραφήνα!

Η κ. Μενεγάκη συγκεκριμένα στο λιμάνι έφτασε στις 16:00 και το πλοίο καθυστέρησε λόγο μεγάλη επιβατικής κίνηση, όχι για την κ.Μενεγάκη!. Είδα τις καταγγελίες κι εμείς σαν κεντρικό πρακτορείο το διαψεύδουμε κατηγορηματικά!

Σας τονίζω η κ.Μενεγάκη έφτασε στο λιμάνι στις 16:00, δεν καθυστέρησε γι’αυτό τον λόγο, καθώς ήταν στην ώρα της εδώ.

Το καράβι ωστόσο έδεσε στις 4.25 ερχόμενο από Ραφήνα και μέχρι να επιβιβαστούν 120 οχήματα και εκατοντάδες κόσμου καθυστέρησε σημαντικά. Είναι όμως κάτι που συμβαίνει, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί “χτυπάνε” την κυρία Μενεγάκη», δήλωσε ανάμεσα σε άλλα η Ειρήνη Μπατή και έβαλε τα πράγματα στην θέση τους!

reporter.com.cy

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.