“Έκκεντρον” το Πικέρμι: Ευχαριστούμε που μας προτιμήσατε – Επιστροφή στην κανονικότητα

Με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς επιστρέφουμε στην κανονικότητα και η άρση των μέτρων της καραντίνας έφερε μια νέα τάξη πραγμάτων σε όλους μας.

Το “Έκκεντρον” στο Πικέρμι μετά τις τελευταίες αυτές εξελίξεις θέλει να σας ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που δείξατε και σε αυτή την δύσκολο περίοδο της καραντίνας. Από το κατάστημα εξυπηρετήθηκαν όλοι οι πελάτες,. Είτε από το μαγαζί, είτε με την δωρεάν υπηρεσία του delivery και κάθε φορά με όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προφύλαξης.

Θα θέλαμε λοιπόν να σας ενημερώσουμε ότι μετά την άρση της καραντίνας η υπηρεσία του delivery σταματά. Συγκεκριμένα από σήμερα Παρασκευή το πρωί 15 Μαϊου, δεν θα λειτουργεί, συνεπώς οι πελάτες του καταστήματος θα αγοράζουν τα πράγματα από το κατάστημα, όπως άλλωστε γινόταν και γίνεται σε καθημερινή βάση. Το προσωπικό του “Έκκεντρον” είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει.

Επανέρχεται έτσι το κανονικό ωράριο που είναι από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.

Στο “Έκκεντρον” μπορείτε να βρείτε τα πάντα: Από ψιλικά, τσιγάρα, εφημερίδες και περιοδικά, μέχρι είδη παντοπωλείου, είδη για την κουζίνα, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη για το σπίτι κι ότι άλλο αναζητά ο πελάτης.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι…

“Έκκεντρον”
46, Λεωφ. Μαραθώνος 38, Πικέρμι

τηλ. 210 603 8210

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.