Δημήτρης Ρόκκος: «Ο πατριός μου έχει παίξει ισάξιο ρόλο με τους γονείς μου, με μεγάλωσε με την ίδια αγάπη»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Ρόκκος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Ο νεαρός τραγουδιστής και γιος του Στέλιου Ρόκκου, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του, την μητέρα του αλλά και τον πατριό του, ενώ τόνισε πως ο τελευταίος τον μεγάλωσε, όπως μεγάλωσε και τα δικά του παιδιά.

«Η μαμά μου ανησυχούσε από την πρώτη μέρα που γεννήθηκα, όλες οι γυναίκες και οι μαμάδες λέτε τα ίδια. Παρόλα αυτά, και η μητέρα μου και ο πατριός μου και ο πατέρας μου πάντα με είχανε ελεύθερο να κάνω τις επιλογές μου και ας φάω τα μούτρα μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ρόκκος.

«Η μητέρα μου, μου έχει περάσει το να είμαι ειλικρινής, ενώ στον τρόπο που διαχειρίζομαι καταστάσεις ευθύνεται ο πατέρας μου. Την υπομονή, την ευγένεια και την ηρεμία μου την πέρασε ο πατριός μου. Έχει παίξει ισάξιο ρόλο με τους γονείς μου. Ο πατριός μου με μεγάλωσε με την ίδια αγάπη που μεγάλωσε και τα δικά του παιδιά», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά στα πρώτα του βήματα στον χώρο και την αντιμετώπιση του πατέρα του, ο Δημήτρης Ρόκκος σημείωσε: «Όταν ήμουν πιτσιρικάς στη δουλειά έλεγα “καλά μπαμπάς μου είναι γιατί μου μιλάει έτσι;”, αλλά στην πορεία κατάλαβα πως έπραξε σωστά».

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.