Σπουδαίες διακρίσεις του Αθλητικού Συλλόγου Α.Κ.Τ.Ι.Σ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Το Σωματείο μας μετά από ενάμιση χρόνο αποχής από τους αγώνες και με αντίπαλο όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κάθε Σωματείο όλο αυτό το διάστημα επίστρεψε στις ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου έλαβε μέρος στο κλειστό γήπεδο της Αεροπορίας στο Τατόι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού χώρου κατηγοριών U21 και U18 (ηλικίες κάτω των 21 και 18 αντίστοιχα). Συμμετείχαμε με 4 Αθλητές, Δαμόπουλο Αρκάδιο, Δαμοπούλου Δήμητρα, στην κατηγορία U21 και με τους Ρώσση Νικήτα και Condurache Νεκτάριο στην κατηγορία U18.

Στην κατάταξη της πρώτης μέρας ο Δαμόπουλος κατατάχθηκε 1ος με προσωπικό Ρεκόρ 550, η Δαμοπούλου 6η, ο Ρώσσης 6ος με Ρεκόρ 487 και ο Condurache 1ος με επίσης προσωπικό Ρεκόρ 545!!!

Τη δεύτερη μέρα στις ατομικές κόντρες (Head to Head) o Δαμόπουλος ανακηρύχτηκε Πρωταθλητής για δεύτερη συνεχόμενη φορά καθώς και στο Μεικτό Ομαδικό με τη Δαμοποπούλου κατέλαβαν τη 1η Θέση, φέρνοντας 2 ακόμα κύπελλα στον ΑΚΤΙΣ.
Στη κατηγορία U18 O Condurache έχασε στον Μεγάλο Τελικό 6-4 για ένα βέλος μετά από έναν πολύ ωραίο αγώνα, κατακτώντας έτσι τη 2η θέση.

Σπουδαία εμφάνιση από τον Ρώσση που πέρασε την πρώτη κόντρα και αποκλείστηκε στην φάση των 16.
Οι συμμετοχές ήταν από Σωματεία όλης της Χώρας και πάνω από 30 σε κάθε κατηγορία.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για τη σπουδαία εμφάνιση και για τις επιτυχίες και ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους, καθώς και σε αυτούς που προετοιμάζονται για τους επόμενους αγώνες. Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί κριτήριο μοριοδότησης για τους πρώτους 3 ανά κατηγορία, για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις και αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που με τον τρόπο μας βοηθάμε την προσπάθειά τους.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους Μαρκογιαννάκη Μάχη και Μέξη Βασίλειο για την σπουδαία δουλειά στο Προπονητικό και Οργανωτικό μέρος.

Α.Κ.Τ.Ι.Σ. – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΙΑΣΗΣ & ΣΩΜΑΣΚΙΑΣ

Λ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.