Σας το είχαμε πει! Μετακομίζει και επισήμως η Δημ. Βιβλιοθήκη. Ποιες μέρες δεν θα λειτουργεί

Η δημοτική βιβλιοθήκη μετακομίζει και επισήμως σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΟΠΑΠ, (όπως είχαμε γράψει πριν λίγες ημέρες), στον νέο της φιλόξενο και κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

Ως εκ τούτου θα παραμείνει κλειστή από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015. Από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου θα λειτουργεί κανονικά για το αναγνωστικό κοινό, στο καθιερωμένο της ωράριο 8.00 – 19.00, καθημερινά.

Ο Βιβλιοδιαγωνισμός Παιδικής Ανάγνωσης που είχε προγραμματιστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2015, 11.00 – 12.30 το πρωί, στη νέα έδρα της βιβλιοθήκης στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο (είσοδος έναντι Lidl).

Περιμένουμε με ανυπομονησία τους μικρούς αναγνώστες να «κάνουν ποδαρικό» στην Παιδική Βιβλιοθήκη, έναν χώρο που ετοιμάζουμε με πολλή αγάπη για τα παιδιά του δήμου μας, με την ελπίδα να αποτελέσει λιμάνι και αφετηρία για δημιουργικά ταξίδια του νου. Και επειδή όσοι διαβάζουν είναι νικητές, έχουμε ετοιμάσει για σας εκπλήξεις, δώρα, αναμνηστικά και άλλα…παραμυθένια και ταξιδιάρικα!

Ευελπιστούμε η νέα μας βιβλιοθήκη να γίνει για όλους τους δημότες μια ανοιχτή αγκαλιά και ζητούμε συγνώμη για την προσωρινή αναστάτωση.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.