Αυτοκίνητα από… 150 ευρώ! Ακόμα κάθεστε;

Αν θέλετε να αγοράσετε αυτοκίνητο και δεν μπορείτε να διαθέσετε πολλά χρήματα, υπάρχει λύση, η οποία προσφέρεται από την ΑΑΔΕ!

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, στις 14/05/2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 10η π.μ. θα γίνει στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Εντευκτηρίου Συνταξιούχων του Ο.Λ.Θ., στον πρώτο προβλήτα του Λιμένα Θεσσαλονίκης δίπλα στην Αποθήκη Δ΄, προφορική πλειοδοτική Δημοπρασία για την εκποίηση επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων για κυκλοφορία, οχημάτων για διάλυση άνω των 3,5 τόνων και οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.).

Όπως μπορείτε να δείτε στον αναλυτικό κατάλογο της ΑΑΔΕ, υπάρχουν αυτοκίνητα με τιμή εκκίνησης τα 5.000 ή τα 6.000 ευρώ, ωστόσο υπάρχουν κι άλλα με τιμή… 150 ευρώ!

Πρόκειται κατά βάση για οχήματα αρκετών ετών, ωστόσο πολλές είναι οι περιπτώσεις οχημάτων με τιμές… ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Να σημειωθεί πως εκτός από τον κατάλογο για την Θεσσαλονίκη, υπάρχουν περισσότεροι κατάλογοι για δημοπρασίες σε άλλα μέρη της χώρας, τις επόμενες ημέρες.

Δείτε ολόκληρο τον κατάλογο με τα οχήματα από την ΑΑΔΕ, πατώντας ΕΔΩ

Πληροφορίες παρέχονται στα Γραφεία του Τμήματος Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού του Α΄ Τελωνείου Θεσσαλονίκης στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, ισόγειο, τηλ. 2310-232882 και 2310-276820. Οι Νέοι όροι πώλησης τροχοφόρων οχημάτων αναρτώνται στον ιστότοπο www.aade.gr – menoy-demoprasies.

Η Διακήρυξη της δημοπρασίας θα αναρτηθεί στον ίδιο ιστότοπο.

newsit.gr