Απάντηση Παναγιώτη Λάμπρου σε Φίλιππο Αργυρό: “Είναι να θέλεις & να μπορείς να μετατρέψεις τη Λούτσα σε Αρτέμιδα”

Και όχι το αντίστροφο…!

Απάντηση δίνει ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος και πρόεδρος του Ο.Π.Π.& Π. “Ο ΞΕΝΟΦΩΝ” Παναγιώτης Λάμπρου σε δημοσίευμα του κυρίου Φίλιππα Αργυρού μέλους του ΔΣ του Ο.Π.Π.& Π. “Ο ΞΕΝΟΦΩΝ”

Αναλυτικά ο κ. Λάμπρου αναφέρει:

Κύριε Φίλιππε Αργυρέ ξεκινάτε την δημοσίευση σας με “ακούγονται και γράφονται πολλά τραγελαφικά…”

Απάντηση: Μάλλον τραγελαφικές είναι οι απόψεις σας και όχι αυτά που πράττουμε στον οργανισμό,κάτι που θα εξηγήσουμε παρακάτω.

Κύριε Φίλιππε Αργυρέ συνεχίζετε “Για να ξέρουμε τι λέμε και να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε, θα πρέπει πρωτίστως να ορίσουμε τι εστί Πολιτισμός!

Είναι ο ξεχασμένος και παρατημένος αρχαίος ναός της Αρτέμιδος, απέναντι ακριβώς (τι ειρωνεία!!) από την μάντρα που έχει νοικιάσει ο Δήμος για τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις!

Είναι ο αρχαίος δρόμος που οδηγούσε στον ναό και τον ‘’θάψανε’’ άρον-άρον…!
Είναι να θέλεις και να μπορείς να μετατρέψεις τη Λούτσα σε Αρτέμιδα και όχι το αντίστροφο…!”

Απάντηση : Έχει κάποια αρμοδιότητα ο οργανισμός σχετικά με τον αρχαίο ναό της Αρτέμιδος ο οποίος ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού;;;
Έχει κάποια αρμοδιότητα ο οργανισμός με τον αρχαίο δρόμο που και αυτός ανήκει στο υπουργείο Πολιτισμού;;;

Μάλλον ζείτε αλλού και δεν έχετε αντιληφθεί ότι η Λούτσα δεν υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και πλέον ονομάζεται Αρτέμιδα.
Κύριε Φίλιππε Αργυρέ συνεχίζετε: “Είναι η ανθρώπινη και ευγενική υποδοχή, το χαμόγελο, το καλωσόρισμα στον χώρο… η προσφώνηση, οι λέξεις, η ποιότητα…!

– Είναι ο αληθινός σεβασμός και εκτίμηση στους Δημότες και όχι τα ψεύτικα χαμόγελα και χαχανητά στους αυριανούς πελάτες-ψηφοφόρους…!”
Απάντηση: Όσες φορές ήρθατε για να παρακολουθήσετε κάποια εκδήλωση δεν σας υποδεχτήκαμε με ευγένεια και χαμόγελο;;; Δεν σας προσφωνήσαμε;;;

Με ποιον τρόπο δεν σεβαστήκαμε τους πολίτες (και όχι μόνο τους δημότες);;;
Κύριε Φίλιππε Αργυρέ συνεχίζετε “Όλα τα άλλα είναι ένα συνονθύλευμα μέτριων και χρυσοπληρωμένων εκδηλώσεων, πανηγύρια για τα πανηγύρια, με αποκορύφωμα μερακλώματα και ξεφαντώματα με ουίσκι των 100€ η φιάλη!!!”
Απάντηση: Ξεχάσαμε ότι μόνο η δική σας θεατρική ομάδα παράγει πολιτισμό με παραστάσεις Λόρκα και όλοι οι άλλοι είναι μέτριοι καλλιτέχνες!!!

Ξεχάσαμε ότι δεν σας αρέσουν οι βραδιές παραδοσιακής μουσικής με κέφι και ξεφάντωμα!!! Όσο για τις τιμές πώλησης της φιάλης ουίσκι μπορείτε να ρωτήσετε τους συλλόγους και όχι τον οργανισμό,εξάλλου κανείς δεν υποχρέωσε κανέναν να αγοράσει κάτι που δεν του αρέσει.

Ξεχνάτε ότι αυτοί οι πολιτιστικοί σύλλογοι δύο χρόνια δεν μπόρεσαν να κάνουν καμία εκδήλωση λόγω μέτρων covid 19 και κατάφεραν να μείνουν ανοιχτοί με νύχια και με δόντια.

Κύριε Φίλιππε Αργυρέ συνεχίζετε το παραλήρημα σας: 1. Να προσλάβουν έναν καλλιτεχνικό Διευθυντή της προκοπής, διότι οι ίδιοι δεν έχουν καμία σχέση με τον Πολιτισμό… ή

2. Να μετονομάσουν τον Ο.Π.Π.&Π. Ο Ξενοφών, σε ‘’Ο.ΨΥ.ΔΙ.ΠΑ. (Οργανισμός Ψυχαγωγίας – Διασκέδασης – Πανηγυριών)…
Άμοιρε Ξενοφώντα, τι σου ‘μελλε να πάθεις από τους Νεοέλληνες!!!

Σημειώσεις…

1. Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος είναι έμμισθοι, δηλαδή πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους.
2. Η έννοια των δωρεάν εκδηλώσεων είναι σκέτο παραμύθι, αφού οι Δημότες έχουν χρυσοπληρώσει όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται!
Απάντηση: Το αν έχουμε σχέση με το αντικείμενο ή όχι δεν περιμέναμε να μας το πείτε εσείς.Το εισπράττουμε καθημερινά από τον κόσμο που έρχεται και παρακολουθεί τις εκδηλώσεις του οργανισμού φεύγοντας πάντα ενθουσιασμένος.
Φυσικά και δεν είμαστε της δήθεν κουλτούρας….είμαστε της δωρεάν ποιοτικής ψυχαγωγίας – διασκέδασης των πολιτών που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη.

Οι θέσεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου ΔΕΝ είναι έμμισθες.Υπάρχει μια μικρή μηνιαία αποζημίωση ως έξοδα παράσταης τα οποία στην δική μου περίπτωση ως Πρόεδρος δεν μπορώ να τα πάρω καθώς είμαι δημόσιος υπάλληλος και στην περίπτωση των εξόδων παράστασης του Αντιπροέδρου είναι λιγότερα από 200 ευρώ τον μήνα που ούτε για τις μετακινήσεις δεν φτάνουν.
Πείτε μας ποια από όλες τις εκδηλώσεις χρυσοπληρώσαμε για να το μάθουμε και εμείς!!!

Κύριε Φίλιππε Αργυρέ τελειώνετε με “Τα κιόσκια και τα καροτσάκια με τις γεννήτριες, τα σουβλάκια και όλα τα συναφή είναι η χαριστική βολή σε ότι λέγεται και εννοείται ως Πολιτισμός…!”
Απάντηση: Πείτε μας αν έχετε πάει σε κάποιο θέατρο,σε κάποια συναυλία και δεν υπήρχε στο χώρο της εκδήλωσης καντίνα για να εξυπηρετήσει τους θεατές;;;

Το συμπέρασμα σε αυτά που γράφετε είναι ότι κάτι αρνητικό έπρεπε να πείτε.Ειλικρινά εμάς δεν μας αγγίζουν όλα αυτά που λέτε.Μας αγγίζουν οι εκατοντάδες και κάποιες φορές χιλιάδες θεατές που έρχονται στις εκδηλώσεις του οργανισμού και κάθε φορά που φεύγουν μας δίνουν συγχαρητήρια.

Τέλος θέλετε να μας πείτε αν θεωρείτε πανηγύρι εκδηλώσεις με καλλιτέχνες όπως οι: Γρηγόρης Μπιθικώτσης,Λύκειο Ελληνίδων,Σύλλογο γυναικών Αρτέμιδος,μουσική σχολή δήμου Σπάτων Αρτέμιδος,δημοτικό ωδείο Αγίας Παρασκευής,Μιχάλης Δημητριάδης,Σωτήρης Καλυβάτσης,Παντελής Καναράκης,Γιώργος Γαλίτης,Κώστας Παπαγεωργίου,Θανάσης Κουρλαμπάς,Γιάννης Ζουγανέλης,Ελένη φιλίνη,Θοδωρής Ρωμανίδης,Λύραυλος,Ομοσπονδία συλλογων Αρτέμιδος Σπάτων,διονύσης Τσακνής,Ελένη Δήμου και άλλοι;;;
Κύριε Φίλιππε Αργυρέ τελικά μάλλον εσείς βλέπετε τον πολιτισμό με άλλο μάτι από ότι τον βλέπουμε όλοι οι άλλοι.

Υ.Γ. Αφού δεν σας αρέσουν οι εκδηλώσεις του οργανισμού γιατί έρχεστε και τις παρακολουθείτε;;;
Φέρατε ποτέ κάποια πρόταση στον οργανισμό;;;

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Π.& Π. “Ο ΞΕΝΟΦΩΝ”
Παναγιώτης Λάμπρου

Δείτε όσα είχε αναφέρει ο κ. Φίλιππος Αργυρός

Περί Πολιτισμού…
Τελευταία και με αφορμή τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Οργανισμού Σπάτων – Αρτέμιδος, γίνεται αρκετή συζήτηση, ακούγονται και γράφονται πολλά τραγελαφικά…

Για να ξέρουμε τι λέμε και να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε, θα πρέπει πρωτίστως να ορίσουμε τι εστί Πολιτισμός!
– Είναι το αρχαίο Ελληνικό θέατρο (τραγωδία – κωμωδία), ο Ευριπίδης, ο Σοφοκλής, ο Αισχύλος, ο Αριστοφάνης και τα αξεπέραστα εδώ και 25 αιώνες έργα τους, με διαχρονικά πανανθρώπινα μηνύματα και αξίες!
– Είναι ο ξεχασμένος και παρατημένος αρχαίος ναός της Αρτέμιδος, απέναντι ακριβώς (τι ειρωνεία!!) από την μάντρα που έχει νοικιάσει ο Δήμος για τις Πολιτιστικές εκδηλώσεις!

– Είναι ο αρχαίος δρόμος που οδηγούσε στον ναό και τον ‘’θάψανε’’ άρον-άρον…!
– Είναι ο Ελύτης, ο Ρίτσος, ο Καρυωτάκης, ο Γκάτσος, ο Βάρναλης, ο Ελευθερίου και η υπέροχη ποίησή τους, που μελοποιήθηκε από τον Θεοδωράκη, τον Λοϊζο, τον Χατζηδάκη, τον Λεοντή, τον Γλέζο, τον Μικρούτσικο…!
– Είναι ο Αλκίνοος, ο Μάλαμας, ο Θ. Παπακωνσταντίνου και πολλοί ακόμα σύγχρονοι τραγουδοποιοί που αντιστέκονται στην λαίλαπα του φτηνού, του εύπεπτου, του εύκολου και του χυδαίου…!
– Είναι το κλασικό Θεατρικό ρεπερτόριο και τα αριστουργήματα του Ελληνικού και Παγκόσμιου κινηματογράφου…!
– Είναι η ανθρώπινη και ευγενική υποδοχή, το χαμόγελο, το καλωσόρισμα στον χώρο… η προσφώνηση, οι λέξεις, η ποιότητα…!
– Είναι ο αληθινός σεβασμός και εκτίμηση στους Δημότες και όχι τα ψεύτικα χαμόγελα και χαχανητά στους αυριανούς πελάτες-ψηφοφόρους…!
– Είναι να θέλεις και να μπορείς να μετατρέψεις τη Λούτσα σε Αρτέμιδα και όχι το αντίστροφο…!
Όλα τα άλλα είναι ένα συνονθύλευμα μέτριων και χρυσοπληρωμένων εκδηλώσεων, πανηγύρια για τα πανηγύρια, με αποκορύφωμα μερακλώματα και ξεφαντώματα με ουίσκι των 100€ η φιάλη!!!

Έχω να κάνω δύο προτάσεις:
1. Να προσλάβουν έναν καλλιτεχνικό Διευθυντή της προκοπής, διότι οι ίδιοι δεν έχουν καμία σχέση με τον Πολιτισμό… ή
2. Να μετονομάσουν τον Ο.Π.Π.&Π. Ο Ξενοφών, σε ‘’Ο.ΨΥ.ΔΙ.ΠΑ. (Οργανισμός Ψυχαγωγίας – Διασκέδασης – Πανηγυριών)…
Άμοιρε Ξενοφώντα, τι σου ‘μελλε να πάθεις από τους Νεοέλληνες!!!

Σημειώσεις…
1. Ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος είναι έμμισθοι, δηλαδή πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους.
2. Η έννοια των δωρεάν εκδηλώσεων είναι σκέτο παραμύθι, αφού οι Δημότες έχουν χρυσοπληρώσει όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται!
3. Τα κιόσκια και τα καροτσάκια με τις γεννήτριες, τα σουβλάκια και όλα τα συναφή είναι η χαριστική βολή σε ότι λέγεται και εννοείται ως Πολιτισμός…!

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.