Αποκάλυψη από το Νίκο Μάνεση: «Στο Μάτι μας επιτέθηκαν οργανωμένοι οπαδοί με ακροδεξιά συνθήματα»

Με αφορμή τα επεισόδια στου Ρέντη και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού που χτυπήθηκε με ναυτική φωτοβολίδα, ο Νίκος Μάνεσης αποκάλυψε τη δική του ιστορία από το παρελθόν.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην τραγωδία στο Μάτι το 2018, όταν έβγαλε στον Alpha ζωντανό δελτίο ειδήσεων από τη συγκεκριμένη περιοχή και αποκάλυψε την επίθεση που δέχτηκε από ακροδεξιούς οπαδούς.

Ειδικότερα, ο Νίκος Μάνεσης είπε:

«Είχαμε την ιδέα να πάμε να κάνουμε όλο το δελτίο ειδήσεων από την περιοχή. Πήγαμε με ένα live view και βγήκαμε ζωντανά για 1,5 με 2 ώρες. Στη διάρκεια του δελτίου δεν ξέρετε τι περάσαμε. Προκύπτουν οργανωμένοι οπαδοί, κάποιας θύρας με φανελάκια που έλεγαν θύρα 300. Γνωστές φάτσες με ακροδεξιά αισθήματα Χρυσής Αυγής, έρχονται τάχα μου –διμοιρία 20 άτομα- να δώσουν φάρμακα στους πληγέντες. Με το πού μας ανακαλύπτουν τους δημοσιογράφους, εμένα αναγνώρισαν πιο πολύ, δεχόμαστε επίθεση στα όρια χειροδικίας ενώ είχαμε την τραγωδία στο Μάτι.

Γιατί; Γιατί εμείς οι δημοσιογράφοι υπεραμυνθήκαμε των Αιγυπτίων που η ομάδα Λαγού είχε τσακίσει και είχε στείλει στο νοσοκομείο. Τότε ήταν στα δικαστήρια. Αυτά δεν τα έχουμε πει στον αέρα, τα λέμε τώρα».

tlife.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.