Αρτέμιδα: Ο καρο-δρόμος είχε την δική του ιστορία! (φωτό)

Αγανακτισμένη είναι κάτοικος στην Αρτέμιδα με την κατάσταση που επικρατεί στον δρόμο που βρίσκεται μπροστά από το σπίτι της στην διασταύρωση των οδών Ερμού και Κρυστάλλη  περιοχή της Γαλήνης

Αναλυτικά αναφέρει:

Να γράψω και εγώ τη δική μου ιστορία για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…Αυτός εδώ όσο και να μη θυμίζει αλλά είναι δρόμος.. Ένας δρόμος εντός σχεδίου που είμαστε εδώ δημότες από το 1993 με όλα τα νόμιμα .. Ένας δρόμος που δε συζητώ για τις ζημιές στα αυτοκίνητα αλλά μιλάμε για να περπατήσει ένας άνθρωπος όπως εγώ και εσείς δυσκολεύεται πόσο μάλλον για κάποιον που χρήζει βοήθεια από περπατήρα τύπου Π με ρόδες .

Να μην είναι δυνατόν δηλαδή να περπατήσει έξω από το σπίτι της λόγω μη ύπαρξης δρόμου σε μια περιοχή που βρίσκεται δίπλα από το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας και το δεύτερο λιμάνι και όλα αυτά αφορούν τη μητέρα μου και έχοντας στα χέρια μου όλα τα χαρτιά από τα νοσοκομεία με 4 χειρουργεία στα ισχία ..

Προσπάθησα ακόμα και με τα ίδια μου τα χέρια να σπάσω τις πέτρες αλλά ήταν αδύνατον ακόμα και με βαριά λόγω του βάθους που έχουν.. Ζητώ έστω να ισιωθεί και όχι άλλες δικαιολογίες που έχω ακούσει κατά καιρούς. .Ευχαριστώ πολύ όποιον μπει στον κόπο έστω να το διαβάσει καλή συνέχεια.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.