Χρ. Τσεμπέρης για “Ελ. Βενιζέλος”: “Δεν υπάρχουν πατρίκιοι και πληβείοι! Όλοι οι δημότες είναι ίσοι”


Σύμφωνα με την ενημέρωση του Αντιδημάρχου Επικοινωνίας Χρήστου Τσεμπέρη το θέμα με το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, την λειτουργία του, την ηχορύπανση και την όποια επιβάρυνση των κατοίκων… ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου θα το τραβήξει στα άκρα!

Με σημερινή ανάρτησή του, τονίζει πως πέρα από την απόφαση που πήρε το Δ.Σ., η οποία σημειωτέο ήταν ομόφωνη, αυτό που ζητάει ο Δήμος είναι να τηρηθούν όλα τα νόμιμα. “Το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας Πικερμίου δεν αντιλαμβάνεται τους πολίτες των όμορων του ΔΑΑ Δήμων ως «πατρικίους και πληβείους». υπογραμμίζει συγκεκριμένα, ενώ επισημαίνει -πάντα σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ.- πως “όλοι οι δημότες έχουν τα ίδια δικαιώματα απόλυτης προστασίας της υγείας και της ποιότητας της ζωής τους”.

Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου, με το απόσπασμα από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα - Μάτι: Eτοιμο το σχέδιο ανάπλασης - Τι περιλαμβάνει το Ειδικό Πολεοδομικό του ΥΠΕΝ

Υπογραμμίζει ότι ΟΛΟΙ οι πολίτες ΟΛΩΝ των περιοχών που ad hoc δέχονται την επιβάρυνση και τις επιπτώσεις από τη χρήση του ΔΑΑ, έχουν τα ίδια δικαιώματα απόλυτης προστασίας της υγείας και της ποιότητας της ζωής τους και ο ΔΑΑ τις ίδιες ακριβώς υποχρεώσεις τήρησης κι εφαρμογής των διεθνών κανόνων έναντι ΟΛΩΝ.
Για κάθε διακριτή μεταχείριση επιφυλασσόμεθα παντός νόμιμου δικαιώματος για την προστασία της υγείας και ίσης μεταχείρισης των πολιτών που υφίστανται στη ζωή τους και την καθημερινότητά τους τις επιπτώσεις λειτουργίας του αεροδρομίου, αξιώνοντας άμεσα τις αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις και τα αιτούμενα στοιχεία»

Δείτε ακόμα:  Αρτέμιδα: Η ιδιαίτερη ευαισθησία του Παναγιώτη Λάμπρου και το ευχαριστώ από οικογένεια με παιδί ΑμΕΑ